Rules Of Survival Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
ben hiç 24 saat ban yemedim maser hesabımda hile açınca direk perma attı ş.erefsiz oyun

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bende ban yedimde perma yazdı kalkmazmı bu ban ?

Üye
8 HİZMET YILI
sebebsiz yere ban yedim bugün oynarken fearless modda 4 bot öldürdüm ve öldüm sonra lobiye döndüm lobiye döndüğümde ban yoktu lobide afk kaldım geldiğimdede ban yediğimi gördüm sebebsiz yere ban yedim grandmaster olan hesabımda çok emeğim var lütfen banımı açarmısınız rules of survival ekibi lütfen o kadar emeğim 2 yıllık emeğim ve arkadaşlarımı çok özliyeceğim en yakın zamanda banımın açılmasını arz ederim. SAYGILAR 01SLAYER

Daha Ne Kadar Yatıp Kalkacağız
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben de BAN yedim 24 saat ... Yedikden sonra tekrar "Documents" Klasörüne girdim baktım tekrar gmcomplain..tga diye dosya atmış 3 bin kilobayt falandı ... Lobiye tekrar girmeden önce klasöre bir bak tekrar oluşturmuş mu klasörü diye :)

O dediğin dosya ne işe yarıyor.Peki ban kaldırılabilirmi MEMORYUİ kullanırken banlandım 5 günlüğüne

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sınırsız ban yedim ve kaldıramıyorum yardım edebilir misiniz ?

Üye
7 HİZMET YILI
bana sınırsız ban attılar ve frozen 3 gün boyunca oyundan uzaklastırdım sadece iskelet hilesi kullanırken basıma geldi ip değiştirdim ama hala giremiyorum oyuna bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı acaba ?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
cok basarılı
Post automatically merged:

gelısebılır
Post automatically merged:

guncellemelerle bozulmasa tabıkı

Üye
7 HİZMET YILI
Your account has been frozen for 3 days. arkadaslar artık normal bandan öte gitti oyundan uzaklastırmaya baslandı bütün hesaplarım banlandı ve oyuna girişim kısıtlandı vip 4 hesabım vardı önemli degil ban yemekte oyunu sildim geri yükledim yeni hesap actım ama bu uzaklastırmanın gitmesini engelleyemedim ip degiştirdim yine cözüm olmadı bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi acaba bunun bir yolu varmıdır ? cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...