- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
hileyi oyuna injectleyip oyunu kapanan arkadaşlar çözümü buldum
1.bilgisayara sağ tık özellikler
2.gelişmiş sistem ayarları
3.performans kutusundaki ayarlar butonu
4.veri yürütme engellemesş
5.oyunu seçin
tamam diyin olacaktır ^^
eğer lm2 hatası alıyorsan memoryhackers programını aç %appdata% gir local -temp gir ordakileri sil
oyuna injectle olur ^^
yeni paylaşildi yeni olduğu için olmaz diye tahminim var ondan seri seri yeni hesap acarakda oynayabilirsinBan Yeme Riski Varmı
Loader Açıp Hileye Load Dedikten Sonra Oyunu Aç O Zaman Çalışacaktır.Bende oyun kendini kapatıyor öneriniz var mı kurucum ?
Basılı tut anlarsınf1 e basınca jump hack te bir değişiklik fark etmedim ben çalıştığına eminmiyiz kapama açma tuşunun
adımları duzgun yaparsan sorun olmaz öncelikle oyun kapali şekilde loaderdan load de hileye sonra oyunu aç sorun olmazHile enject etmiyor hata alıyorum sorun nedir oyun kendini kapatıyor?
Hız Hilesi Olduğundan Oyunda Shifte basıp koşunca bug olup geriye atıyor, shifte basmayıncada yavaş oluyor canımız azaldığındada içecek içtiğimizdede daha hızlı oluyoruz ve daha çok geriye atıyor bazende olduğu yerde kalıyor hız yaptığımda Sorunu çözerseniz sevinirim."rules of survival hack" "rules of survival vip hack" "rules of survival cheats" "rules of survival hile" "rules of survival hız hilesi" "rules of survival sekmeme" "rules of survival jump hack" "rules of survival vip hack" "rules of survival hile" "ros hile" "ros hack" "rules of survival hacks"
İsim: Dword Lite Hack
Version: v1.1
Özellikler:
Player Chams (Adamları yeşil renge boyar, duvar arkasında adamların etrafında siyah perde olur böylelikle duvar arkası önü anlayabilirsiniz)
Jump Hack [F1 Açar Kapar]
Move Speed x1.5 [Hareket hızınız arttırıldı!]
Fast Parachute [Diğerlerinden önce yere inin!]
Not *Hilede herhangi bir menü yoktur. Eğer oyun fazla oynanırsa daha yeni özellikler yapılacaktır.
Hile Tuşları:
Jump Hilesi [F1] Açar ve Kapatır. Diğer özellikler otomatik aktif olur
Hileyi Nasıl Yaparım?
download.memoryhackers.org adresinden loaderimizi indirin
Onay sistemini yapın
Hileyi listeden seçip load diyin
Rules of Survival açın her şey otomatikman olacak, herhangi bir menü vs yok.
Eğer onay sisteminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız youtubeye "memoryhackers onay sistemi" yazarsanız 50.000 tane eğitim videosu bulabilirsiniz.
Not: Chamsın çalışması için oyun grafik ayarlarının ultrada olması gerekmektedir.
İndirme Linki: download.memoryhackers.org
shiftte basmanıza gerek yok oyun zaten otomatik olarak w tuşuna basınca shiftte basmış gibi hizli koşuyorsunuzHız Hilesi Olduğundan Oyunda Shifte basıp koşunca bug olup geriye atıyor, shifte basmayıncada yavaş oluyor canımız azaldığındada içecek içtiğimizdede daha hızlı oluyoruz ve daha çok geriye atıyor bazende olduğu yerde kalıyor hız yaptığımda Sorunu çözerseniz sevinirim.
bendede oyle oluyor kardes yapa bildim sen?Hile enject etmiyor hata alıyorum sorun nedir oyun kendini kapatıyor?
Elinde silah varken koş + enerji içtiğinde fazla hareket etme .Hız Hilesi Olduğundan Oyunda Shifte basıp koşunca bug olup geriye atıyor, shifte basmayıncada yavaş oluyor canımız azaldığındada içecek içtiğimizdede daha hızlı oluyoruz ve daha çok geriye atıyor bazende olduğu yerde kalıyor hız yaptığımda Sorunu çözerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?