- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
"rules of survival hack" "rules of survival vip hack" "rules of survival cheats" "rules of survival hile" "rules of survival hız hilesi" "rules of survival sekmeme" "rules of survival jump hack" "rules of survival vip hack" "rules of survival hile" "ros hile" "ros hack" "rules of survival hacks"
İsim: Dword Lite Hack
Version: v1.1
Özellikler:
Player Chams (Adamları yeşil renge boyar, duvar arkasında adamların etrafında siyah perde olur böylelikle duvar arkası önü anlayabilirsiniz)
Jump Hack [F1 Açar Kapar]
Move Speed x1.5 [Hareket hızınız arttırıldı!]
Fast Parachute [Diğerlerinden önce yere inin!]
Not *Hilede herhangi bir menü yoktur. Eğer oyun fazla oynanırsa daha yeni özellikler yapılacaktır.
Hile Tuşları:
Jump Hilesi [F1] tuşuna "BASILI" Tuttuğunuzda Açar / Kapatır
Fast Parachute [F2] tuşuna "BASILI" Tuttuğunuzda Açar / Kapatır
MoveSpeed [F3] Hızınızı Düşürür, [F4] Hızınızı Arttırır.
Chams Hilesi Otomatik Çalışır! Grafik Ayarlarınızın Ultrada Olması Lazım!
Hileyi ilk inject ettiğinizde tüm özellikler açık bir biçimde başlayacaktır. Yani abi F1 e bastım zıplama çalışmıyor demeyin. Hiçbir şeye basmadan önce bir zıplayın, zaten jump hack oto aktif bir biçimde geliyor, kapatmak istediğinizde F1 e basın, bir daha açmak istediğinizde bir daha F1 e basarsınız. Umarım anlayabilmiştirsiniz.
Bilinen Buglar:
1-) [Bazı durumlarda, gereğinden çok fazla hızlı olup sürekli hareket ederseniz sunucu sizi geriye atar. Mesela F4 e basılı tutun, zaten belirli bir limit koydum o limiti aşamıyorsunuz. Fakat F4 e basılı tuttuktan sonra enerji içip hiç durmadan koşarsanız belirli bir süre sonra sizi sunucu geri atıcaktır. O yüzden enerji içtiğiniz zamanlarda hareket edip koşmanız gerekirse F3 e 1-2 kere basıp hızınızı yavaşlatın. Gene gereğinden çok fazla hızlı gidersiniz ama sunucu sizi geriye atmaz.]
2-) Fast parachute açık olduğu zaman yere indiğinizde düşük bir ihtimalde olsa paraşütünüz kapanmayabilir. Yere iner inmez zıplamayın, yere indiğinizde oturup kalkıp sağa sola hareket edip zıpladığınızda düzelecektir.
Hileyi Nasıl Yaparım?
download.memoryhackers.org adresinden loaderimizi indirin
Onay sistemini yapın
Hileyi listeden seçip load diyin
Rules of Survival açın her şey otomatikman olacak, herhangi bir menü vs yok.
Eğer onay sisteminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız youtubeye "memoryhackers onay sistemi" yazarsanız 50.000 tane eğitim videosu bulabilirsiniz.
Not: Chamsın çalışması için oyun grafik ayarlarının ultrada olması gerekmektedir.
İndirme Linki: download.memoryhackers.org
İsim: Dword Lite Hack
Version: v1.1
Özellikler:
Player Chams (Adamları yeşil renge boyar, duvar arkasında adamların etrafında siyah perde olur böylelikle duvar arkası önü anlayabilirsiniz)
Jump Hack [F1 Açar Kapar]
Move Speed x1.5 [Hareket hızınız arttırıldı!]
Fast Parachute [Diğerlerinden önce yere inin!]
Not *Hilede herhangi bir menü yoktur. Eğer oyun fazla oynanırsa daha yeni özellikler yapılacaktır.
Hile Tuşları:
Jump Hilesi [F1] tuşuna "BASILI" Tuttuğunuzda Açar / Kapatır
Fast Parachute [F2] tuşuna "BASILI" Tuttuğunuzda Açar / Kapatır
MoveSpeed [F3] Hızınızı Düşürür, [F4] Hızınızı Arttırır.
Chams Hilesi Otomatik Çalışır! Grafik Ayarlarınızın Ultrada Olması Lazım!
Hileyi ilk inject ettiğinizde tüm özellikler açık bir biçimde başlayacaktır. Yani abi F1 e bastım zıplama çalışmıyor demeyin. Hiçbir şeye basmadan önce bir zıplayın, zaten jump hack oto aktif bir biçimde geliyor, kapatmak istediğinizde F1 e basın, bir daha açmak istediğinizde bir daha F1 e basarsınız. Umarım anlayabilmiştirsiniz.
Bilinen Buglar:
1-) [Bazı durumlarda, gereğinden çok fazla hızlı olup sürekli hareket ederseniz sunucu sizi geriye atar. Mesela F4 e basılı tutun, zaten belirli bir limit koydum o limiti aşamıyorsunuz. Fakat F4 e basılı tuttuktan sonra enerji içip hiç durmadan koşarsanız belirli bir süre sonra sizi sunucu geri atıcaktır. O yüzden enerji içtiğiniz zamanlarda hareket edip koşmanız gerekirse F3 e 1-2 kere basıp hızınızı yavaşlatın. Gene gereğinden çok fazla hızlı gidersiniz ama sunucu sizi geriye atmaz.]
2-) Fast parachute açık olduğu zaman yere indiğinizde düşük bir ihtimalde olsa paraşütünüz kapanmayabilir. Yere iner inmez zıplamayın, yere indiğinizde oturup kalkıp sağa sola hareket edip zıpladığınızda düzelecektir.
hileyi oyuna injectleyip oyunu kapanan arkadaşlar çözümü buldum
1.bilgisayara sağ tık özellikler
2.gelişmiş sistem ayarları
3.performans kutusundaki ayarlar butonu
4.veri yürütme engellemesş
5.oyunu seçin
tamam diyin olacaktır ^^
eğer lm2 hatası alıyorsan memoryhackers programını aç %appdata% gir local -temp gir ordakileri sil
oyuna injectle olur ^^
Hileyi Nasıl Yaparım?
download.memoryhackers.org adresinden loaderimizi indirin
Onay sistemini yapın
Hileyi listeden seçip load diyin
Rules of Survival açın her şey otomatikman olacak, herhangi bir menü vs yok.
Eğer onay sisteminin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız youtubeye "memoryhackers onay sistemi" yazarsanız 50.000 tane eğitim videosu bulabilirsiniz.
Not: Chamsın çalışması için oyun grafik ayarlarının ultrada olması gerekmektedir.
İndirme Linki: download.memoryhackers.org
Son düzenleme: