Üye
kardes bende hack load ediyom oyunda giriyom inject gelmiyor oyundanda atiyor napa bilirimElinde silah varken koş + enerji içtiğinde fazla hareket etme .
kardes bende hack load ediyom oyunda giriyom inject gelmiyor oyundanda atiyor napa bilirimElinde silah varken koş + enerji içtiğinde fazla hareket etme .
kardes bende hack load ediyom oyunda giriyom inject gelmiyor oyundanda atiyor napa bilirim
konudaki hile yapımını sırasıyla uygulanasanız keşke direk konuyu okusanız sonra hileyi yapmaya çalışsanız sorunsuz olacak ama siz direk hile hile atlıyonuzabi bende inject etmiyo loader kapanmıyor .
yapiyoruz kardes 100% geliyor oyunu aciyom load kapanmiyor oyle kaliyor dun yapdim oluyordukonudaki hile yapımını sırasıyla uygulanasanız keşke direk konuyu okusanız sonra hileyi yapmaya çalışsanız sorunsuz olacak ama siz direk hile hile atlıyonuz
oyun arkada açık olmasın loaderi açıp load diyin hileye sonra oyunu açın hilede sorun olmayacaktır.
giriyormu kardes sendeEllerinize sağlık. bu oyunun hileside gelişiyor yavaş yavaş![]()
Bilmiyorum. oyunu şuanlık oynamıyorum ama indiricem bi aragiriyormu kardes sende
Önce oyunu mu açıyorsun ?Hacki load yapınca oyun kapanıyor ama
ikisinide denedim ilk önce oyunu açıp da dendeimÖnce oyunu mu açıyorsun ?