Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bazı kişilerde hile çalışmıyor bunda bende varım daha demin deathsilence moderatörümle teamviewer'den baktık çoğu yolu denedik ancak olmadı hile inject oldu penceresine tamam deyince oyun kapanıyor bu hata bazılarında var lütfen düzeltilsin
aynn bendede aynısı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
  • LM2 Hatası Alıyorum Oyun Hep Kapanıyor Önce Loaderi Açıp Denedim Sonra Oyunu açıp loaderi açtm gene kapanıyor lütfen yardım edin.​

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu hileye yeni güncelleme gelince bende hata oldu load yapınca hiç birşey olmyuor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile yi load yapıyorum ve oyunu açıyorum hile inject olmuyor bilgisayarı yeniden başlattım gene olmadı hile şuan çoğu insanda çalışmıyor umarim güncelleme gelirse bu sorunu da düzeltirler

Üye
8 HİZMET YILI
Rules Of Survival da hile açarken LM:6 hatası alıyorum yardım edermisiniz lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
hocam tek sorun hile inject ediliyor hata mesajı ekrana geliyor tamama bastığımız an oyun donuyor ve kapanıyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi Açtığımızda Videodakı Gibi Karakter Arka Arkayamı Yürüyecek Cevaplarsanız Sevinirim

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Load bendede gıtmıyor ve hıle ınject olmuyordu bunun çözümü için, Windows update ve Driver boster (pro sürümü) dan tüm güncellemelerinizi yapmanız gerekıyor, oyun bileşenleriniz güncel değildir, hile bu yuzden aktıf olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...