Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
abi bide aim hack fln getirir misin böyle çok anlamı yok bide ultrada oldugu için kasıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum rules of survival'ı seçiyorum load a basıyorum doluyor oyunu açıyorum ama oyuna hile olmuyor oyunun tam içine girince oluyormu diye baktım o da olmadı lütfen yardım edin.

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum rules of survival'ı seçiyorum load a basıyorum doluyor oyunu açıyorum ama oyuna hile olmuyor oyunun tam içine girince oluyormu diye baktım o da olmadı lütfen yardım edin.

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi acıyorum onaylama yerinde reklamı izliyom o onaylandı yerine evet diyorum uyg yeniden girdigimde yine aynı şeyleri istiyor sebep ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hile gayet güzel çalışıyor denedim ve hala kullanıyorum yapamayanlar nasıl yapamadı anlamadım ama bende gayet güzel çalışıyor karakterimiz arkası dönük oluyor o düzelirse süper olur :) ELİNE SAĞLIK <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hİle lazımdı gercekten Teşekkürler Oto aimde koyarsanız efsane bir hack olur teşekkürler :)

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Good evening Mr. Memory hacks, I would like you to act on the hack dword TR VIP
8.3 I would appreciate it I hope you take it into account

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile çalışıyor fakat chams tam berilgin değil chams yerine esp eklerseniz daha güzel olur otomatik kafadan ve ya gövdeye vursa daha iyi olur şu ultrada açmayı kaldırsanız çoğu kişi için büyük sevap işlersiniz çünkü çok kasıyo.

Üye
8 HİZMET YILI
Aga herşeyi dediğiniz gibi yapıyorum ayarlar ultrada ilk hileyi açıp aktifleştiriyorum sonra oyuna giriyorum hiç bir hata falan vermiyor videoda ki gibi oyuna girdiğimde herşey normal bi el atsanız şuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...