Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Lan hayla şu yöneticinin yaptıgı hileye güvenmeyen kaldımı ?
Adamlar sizin icin beleş hile yapıyor siz yorumlara teşekkür edeceginize yükseltin şunu ulan biraz aim geliştirin bu adamlar bir gün hile vermese ground master hesabınız olacak bronz.
Bi bakıyorum yorumlara ya yapamamışlar , yada v2 istiyorlar gidin once pc alın benm arkdastada bendede oldu arkadas win 8 ben win 10
He hayla sorun varsa pcnzdedir . Adamlar ne yapsın hileyi yapıyorlar sizin çöpün o oyunu kaldırması onları ilgilendirmez
Eyw n11deu bu arada hile icin

Üye
8 HİZMET YILI
1.2 sinde adamımızı yeşil göstermesin ve arka bakmalar düzgün olsun yeterli bence dahada fazlası zarar :D

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam load yapıp oyuna giriş yaptım ama charms otomatik olarak olmuyor ? sebebi nedir ?

Üye
8 HİZMET YILI
It ask me to have an approve adds how should i get to the injector

Üye
8 HİZMET YILI
beyler bende hile ile ilgili bir sorun oluştu standart şekilde hileyi açıyorum sonra oyunu açıyorum oyuna giriyorum ama hile çalışmıyor ve çıkan bilgilendirme ekranında tamam tuşuna basınca oyun kapanıyor bu sorunun çözümünü bilen biri bana ulaşırsa çok sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile sıkıntılı tek diyen ben değilim çoğu kişide aynı sıkıntıt var herşey tamam onay sistemi falan en son hileyi açıyorum oyun bekleniyor diyor ros a giriyorum ekrana hilenın f1 şu f2 şu diye bilgilendirme yeri geliyo tamama basıyorum ve oyun kapanıyor hata vermeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...