Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
dün 3 saat denedim çalışmadı sonra durduk yere çalıştı şimdi yine çalışmıyor sorunsuzdu ne oldu yahu

Üye
9 HİZMET YILI
işletim sistemim windows 10 inject sorunu diye bi başlık atmışsınız dll nizi bize atın diye aynı sürümümdeki başka bir kullanıcı atmış ve düzeltildi demişsiniz. Ama hayla inject etmiyor. Programın uyumluluk sürümünü win8 ve win7 yapınca oyunu açarken hile programı kapanıyor fakat inject etmiyor.

Üye
8 HİZMET YILI
hi everyone can someone teach me how to verify in english thank you in advance

Üye
8 HİZMET YILI
Ya beyler injectlediğimde oyun siyah ekran oluyor kapanıyor yardım edin

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu herşey çok güzel ama her oyuna girdiginde en az 10 kez takılıyo speed yüzünden değil mesala diyelim yavas yavas gidiyorsun ve ya zıplıyorsun havada kalıyo kıpırdıyamıyorsun geriyede atmıyo direk kıpırdamıyor böyle oluncada adam öldürüyor bizi

Üye
10 HİZMET YILI
chamsın grafik olayın balance yada power saving e ayarlasanız herkesin bilgisayarı iyi olacak değil ya ...

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
benim sistemim 64 bit açılmıyor acaba 64 bit oldugu için mi oyun bekleniyor diyor durumda

Kurulacak hayal mi kaldı ki
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1 tane adam akıllı hile ile ilgilenen yetkili birisi yokmu çoğu oyuncular olmuyor diyor bende dahil inject ettikten sonra oyun kapanıyor ya adam akıllı yaparsınız hileyi yada hiç yapmazsınız bu nedir ? dünden berli yorum yapıyorum bir tane yetkili şöyle yapın geçer demedi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...