Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
I need help here. i already do the AD approval however when i try to reopen the MEMORY UI still shows Status : Not Verified i need help here

Üye
8 HİZMET YILI
Necesito ayuda aquí. Ya lo hago así que intento reabrir la MEMORIA. La IU todavía muestra el estado: No verificado. Necesito ayuda aquí.

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Neden bitün hileler virüslü gözüküyor bide walhack adamın kafası ileri bakıyosa arkada gözüküyor

Üye
8 HİZMET YILI
hızlı koşarken takılıyor düzeltin hatalı bi hileyi neden paylaşıyosunuzki

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar çoğunuzun yaşadığı problemi arkadaşım da yaşadı. Aktif olduğunu yazan mini pencere çıktıktan sonra oyunu kapanıyordu. Yardım istedi. Herşeyi yaptım fakat olmadı. Sanırım driver'lardan veya dll dosyalarından kaynaklı bir sorun. Ben de gidip format attım bütün bileşenleri sıfırdan kurdum ve şuan hilesi sorunsuz çalışıyor ve önceden bir sürü hata alıyormuş bilgisayarında hepsi geçti dedi. Yani bilgisayarınızın driver'ları veya bileşenleri (.net framework,directx vs.) sıkıntılı olabilir.

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam yeni bir sürüm yapıp ultrada olmasa bile şu wh çalıştırma imkanınız varmı?

Üye
9 HİZMET YILI
hileyle oyuna girince oyunu donan bir tek benmiyim ? oyun açılıyor hile çalışıyor ama sürekli kasıyor.( hilesiz girince böyle bir sorun olmuyor.)

Üye
8 HİZMET YILI
Loaderı inidiriyorum güvenlik duvarı program vs. herşeyde kapalı güzel bi şekilde iniyor fakat şöyle bir sorun var arşiv biçimi hasarlı hatası alıyorum yardımcı olun lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...