Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi açtıktan sonra oyuna giriyorum inject olduğunda oyundan atıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
şuan hilede sıkıntı var %100 oluyor ama enjekte etmiyor.

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
lan bu oyun benle dalga geçiyo vallaha 10duryerden silah bulamıyom atlıyıp olduruyolar yetr

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bu aniden kapanma sorunun çözümünü geçenlerde bir arkadaş sölemişti yapmıştım oldu.Buyrun sizede söyliyeyim :
BAŞLAT > BİLGİSAYAR > ÖZELLİKLER > GELİŞMİŞ SİSTEM AYARLARI > PERFORMANS AYARLARI > VERİ YÜRÜTME ENGELLEMESİ

AŞAĞIDAKİ BOŞ YEREDE RULES OF SURVİVALI EKLE OYUN KAPANMASIN BU KADAR BASİT

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun fix yemedi hile denendi ve çalışmakta oyun şu an sadece bir üst sürümlerde hile çalışmıyor fix yememesine rağmen

Üye
9 HİZMET YILI
ADMİNLER HERKEZ AYNI HATAYI ALDIĞINI YAZMIŞ DİYORSUNUZ YAZILANLARIN AYNISINI YAPTINIZMI SIRASIYLA OLUYOR DİYORSUNUZ OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR SYSTEM 1 2 OKEYLEDİM SİTEYE GİRİŞ YAPTIM REKLAMA BASTIM YEŞİL OLDU ONAYLANDI SONRA OYUNA KAPALI HALDE LOAD DEDİM %100 OLDU OYUNA GİRDİM TIN DİYE HATA YAZAN Bİ EKRAN GELDİ TAMAMA BASTIMMI OYUN KAPANIYOR HERKEZDE BUNU DEMİŞ DİYORSUNUZ OLUYOR OLMUYOR BİRADER OLMUYOR ÖKÜZ GİBİ AYNI ŞEYİ TEKRARLAMAYIN SORUN NEYSE SÖLEYİN MİLLET YAPSIN

Sitem etmek yerine foruma yaşadığın sıkıntıyla ilgili konu açmayı hiç olmadı ts'ye girip yardım almayı denedin mi acaba hata aldım diyorsun aldığın hatanın ekran görünütüsü de ekleyeceksin. Buraya yazman sorununu çözmez.

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
merhabalar hileyi sürekli sistem 1 mi yapmak lazım daha dün yaptım oldu ve gene istiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Batukerman nasıl düzelttin ve oyuna güncelleme gelmiş ban yermiyim

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba iyi günler . internet cafe işletiyorum bazı masalarda hile sıkıntısız açılıyor ama bazılarında oyunu load edip oyunu açıyorum ve donup kalıyor oyun sonrasında ise oyundan atıyor yardımcı olabilirmisiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rules of survival da oyunu açıyorum adımları düzgün yapıyorum kapanıyor acill ve ros beta testi ne zaman bitecek

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beta teste hangi özellikler var ? bide aimbot gelmiyecekmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...