Çalışmıyor Rules of Survival Dword Lite Hack v1.1 [Jump + Chams + MoveSpeed]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyun bende lm3 hatası veriyor hile lütfenn yardım edin pls

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aimbot özelliği gelecek mi ?

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben sorunlarımı çözdüm sanırım. öncelikle eğer inject sorunu yaşıyorsunuz, load/yükle butonuna basıp %100 olmasını bekledikten sonra c/kullanıcılar/kullanıcıadınız/appdata/local içerisinde Temp klasörü olup olmadığına bakın, eğer yoksa hemen bir tane oluşturun ve oyunu ondan sonra açın. bunun dışında lm3 hatası mı ne vardı. onun içinde ekran kartı güncellemeniz var mı diye bir bakın. bu arada appdata gizli klasördür, görünürlüğü açmayı unutmayın. işe yararsa cevap yazın, kesin çözümmü bilmiyorum bende :)

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben sorunlarımı çözdüm sanırım. öncelikle eğer inject sorunu yaşıyorsunuz, load/yükle butonuna basıp %100 olmasını bekledikten sonra c/kullanıcılar/kullanıcıadınız/appdata/local içerisinde Temp klasörü olup olmadığına bakın, eğer yoksa hemen bir tane oluşturun ve oyunu ondan sonra açın. bunun dışında lm3 hatası mı ne vardı. onun içinde ekran kartı güncellemeniz var mı diye bir bakın. bu arada appdata gizli klasördür, görünürlüğü açmayı unutmayın. işe yararsa cevap yazın, kesin çözümmü bilmiyorum bende :)

Teşekkürler işe yaradı

Üye
8 HİZMET YILI
arakdaşlar ben sisteme gırıs yapıyor dıyor bende kırmızı yazı var sadece gecemıyorum ne yapmam gerek reklam onayını felan denedım kaldırdım yukledım ne yapmalıyım acıklarmıısnız

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile gayet güzel ve tüm özellikleri ile birlikte çalışır durumda

Üye
9 HİZMET YILI
admin ben hileyi önce load yapıyorum sonra oyuna giriyorum hile aktif olmuyor yardım edermisin

Üye
8 HİZMET YILI
bende dırek acılmıyor sıstem 1 ve sıstem 2 var sistem 1 basınca oturum kontrolu beklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...