Rules of survival // Oyundan atma sorunu // PC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
onu bende yaptım başka bir çözümü yokmu hileyi açınca direkt oyundan atıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Hile programı açılır açılmaz ros ekranları kendini kapatıyor. Repair de yapsak aynı şekilde kapanıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
When i Use the Memoryhacker ROS cheat, ROS will suddenly exit maybe because of the latest update. please resolve this mighty developers, thank you so much.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "IICharles, post: 698708, member: 159817"] Beams Game I Choose Serveri I'm Entering Screen Comes After 20 Seconds Later Game Help [/ QUOTE]
why error when i open ros /

Üye
8 HİZMET YILI
Son güncellemeden sonra ROS a giriş yaptıktan hemen sonra ROS kendini kapatıyor. Konu ile ilgili destek olurmusunuz. Repair yada ayarları sıfırlamak işe yaramıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "therioner, post: 733813, member: 876177"] ROS closes itself immediately after logging in to ROS after the last update. You support the topic. Repair does not work to reset yada settings. [/ QUOTE]
same Problem so SAD :'(

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "xXxCENITxXx, post: 733807, member: 788496"] When I use the MemoryHacker ROS cheat, ROS will suddenly exit. Please solve this mighty developers, thank you so much. [/ QUOTE]
haha same here

Üye
8 HİZMET YILI
biriniz cevap yazsaydınız keşke. olacak yapılacak. 1 saate olur 1 güne olur 1 haftaya olur vb.
neden cevap vermediğinizi anlayamadım memory hackers ?

Üye
8 HİZMET YILI
what to do my rules of survival hack is not working, i cant use it today? :(

Üye
8 HİZMET YILI
gençler oyundan atmaması için hileyi silip tekrar yukleyın yada hileyı yonetıcı olarak çalıştırın ilk hileyi açın ve sonra ros girin aynı hatayı bende karşılaşıyorum deneyin ıns basarak hile önünüze gelir
Hileyi açıpta oyuna girince ban yemen çok yüksek ihtimal benim 3 hesabım o yüzden ban yedi oyuna girerken hileyi açmayın açacaksanızda 0 bir hesapta açınki boşa ban yemeyin

Üye
8 HİZMET YILI
Sabahtan beri bi hileyi açıp giriyorum bi oyunu açıp hileyi açıyorum olmuyor hile açıldığı an oyun kendini kapatıyor

Üye
8 HİZMET YILI
bendede gece giriyordu şimdi girmiyor oyuna atıyor hileyle giriş yapınca ... bide hileyi nasıl sıfırlayabiliriz siliyorum yinede sıfırlanmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Icant u see?it updating...

[QUOTE = "djchong, post: 733858, member: 888842"] me too ... [/ QUOTE]
still updating., we wait until its finish..

need new update memory hack auto close when log in cant start the game with memory hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...