tw KULLANIYOSN YAPARMISINDostum ozaman oyuna girdiğinde login yaptıktan sonra 'repair' olucak sağda ona tıkla düzeltsin kendini
tw KULLANIYOSN YAPARMISINDostum ozaman oyuna girdiğinde login yaptıktan sonra 'repair' olucak sağda ona tıkla düzeltsin kendini
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılacaktır.Hile programı açılır açılmaz ros ekranları kendini kapatıyor. Repair de yapsak aynı şekilde kapanıyor.
The cheat is updating.There will be announced , when the update finishes.When i Use the Memoryhacker ROS cheat, ROS will suddenly exit maybe because of the latest update. please resolve this mighty developers, thank you so much.
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılacaktır.Son güncellemeden sonra ROS a giriş yaptıktan hemen sonra ROS kendini kapatıyor. Konu ile ilgili destek olurmusunuz. Repair yada ayarları sıfırlamak işe yaramıyor.
The cheat is updating.There will be announced , when the update finishes.[QUOTE = "therioner, post: 733813, member: 876177"] ROS closes itself immediately after logging in to ROS after the last update. You support the topic. Repair does not work to reset yada settings.
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılır.biriniz cevap yazsaydınız keşke. olacak yapılacak. 1 saate olur 1 güne olur 1 haftaya olur vb.
neden cevap vermediğinizi anlayamadım memory hackers ?
The cheat is updating.There will be announced , when the update finishes.what to do my rules of survival hack is not working, i cant use it today?![]()
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılır.Sabahtan beri bi hileyi açıp giriyorum bi oyunu açıp hileyi açıyorum olmuyor hile açıldığı an oyun kendini kapatıyor
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılır.HCK GİRMİYO
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılır.AYARLARI NERDEN SIFIRLICAZZZZZZZZZZZZZZZ
Hile güncelleniyor dostum.Güncelleme bitince duyuru yapılır.hileyi açtığımda oyundan atıyor
nasıl siliniyor hile ayarlarıDostum bendede oldu hile ayarlarını sıfırla gir
kardes durma git yap ama pişman olcan ve geri buraya gelcenmillet hile kullanıyor mk baska birinden bulucam ben bu hileyi mk bunlar isini iyi yapamıyor
aynen wallaaç gözlü canavar gibi bekliyoruz ha![]()
Oyunu Tam Ekran Oynuyosan Küçük Ekran Girmeyi Dene Sonra Tam Ekran Yap.Beyler Oyuna Giriyorum Serveri Seçiyorum Giriyorum Ekran Geliyor Sonra 20 Saniye Sonra Oyundan Atıyor Yardım Edermisiniz
suan hile güncellenio ondan atıyordurOyunu Tam Ekran Oynuyosan Küçük Ekran Girmeyi Dene Sonra Tam Ekran Yap.
Hileli Oynarken Atıyorsa Çizgi Esp Yi Kapa