Çalışmıyor Rules of Survival sByte Vip Hack v3 - Premium Cheat [2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Tôi nghĩ nên bỏ teleport ra ngoài. chỉ vẽ xươngvà aimbot là được rồi. vào game toàn tele bom. hãy bắn nhau như nhữngngười đàn ông

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@ejderin oglu Masa üstüne gelip sağ tıkla. Çıkan sekme de kişiselleştir yazısını göreceksin. Ona tıkla ve gelen pencereden Aero Temaları kısmını göreceksin. Oradan bir tema uygula düzelir sorunun.

Üye
7 HİZMET YILI
hi guys can you help me with this i can't open you loader cause it says.: ".exe is not a valid Win32 application" what should i do? please help me.. RESPECT POST please answer with RESPECT REPLY.. THANKS.. :) :) :)

Üye
8 HİZMET YILI
Masa üstüne gel sağ tıkla ve oradan kişiselleştir bölümüne gir. Çıkan ekranda Aero Temaları diye bir kısım göreceksin. Oradan bir tema uygula düzelir.
dediğin gibi yaptım ama malesef oyunu ve hileyi açtığımda hile ekranı açıkken oyun ekranı kararıyor hileyi kapattığımda düzeliyor

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Menü gelmeyenler masa üstünden her hangibi bi dosya veya görev yöneticisini acın gelicektir :) <3

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dediğin gibi yaptım ama malesef oyunu ve hileyi açtığımda hile ekranı açıkken oyun ekranı kararıyor hileyi kapattığımda düzeliyor
Siyah ekranın çözümü bir Aero Temasının uygulanmasıdır. En azından bildiğim kadarıyla öyle. Zaten ben de öyle çözdüm sorunumu. Bir kaç kişiye de öyle yaparak çözebileceğini ifade ettim. Bir tek sende düzelmediğini görüyorum. Başka bir sorundan kaynaklı olabilir senin ki bilemiyorum.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
update 2.2 pls :( I have waited so long....How long do I have to wait?

Üye
7 HİZMET YILI
SByte 2.0 detected. Just got banned for 5 days. Sucks. Please fix soon.

You already have how to remove the server from Servers if it works for you and you are going to look for this objective that is running (YmjiYMyMGmzZZjlx.exe) or (M2FjOTIy.ico) then second click to open the location. And then you give it finish task! / clear before starting the game! since then they give you ban! / Otherwise you will have to reinstall the game from 0 zero! and you will have to delete the (credentials administrator).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...