Üye
loaderi indirdim klasörden açmaya çalışıyorum çalışmayı durdurdu diyor
Defenderin Açık Olabilir Hata İle İlgili SS Atabilir Misin ?Loader açılmıyor durduruldu diyor neden
Defenderin Açık Olabilir Hata İle İlgili SS Atabilir Misin ?
Sorun Ayrıntılarını Görüntüle Ve Çözüm Bul.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eklemek istiyorum, hilenin nasıl açılacağı vs anlatılmamış, yorumlardan öğrendim. Neyse dedikleri gibi yaptık, bu seferde ros.exe çalışmayı durdurdunun ardından LM2 hatası geliyor. Amacım baltalamak falan değil ama yapamıyorsanız yapmayın abi.Ya herkes burada " 1 " hatası vb hatalar alıyor, hileyi güncelliyorsunuz ve bu hatalara dair hiç bir şey yapmıyorsunuz, tekrardan çalışıyor diye yazıyorsunuz, ben bu hileyi hiç kullanamadım hile kullanmaya başladığımdan beri.
oyunu açıp lobiye geldiğinde hileyi etkinleştir bir sorun yaşamazsın ben öyle olduğunu bugün farkettim sorunsuzca kullanıyom ama ban'da yiyom 3 hesap gitti bileEklemek istiyorum, hilenin nasıl açılacağı vs anlatılmamış, yorumlardan öğrendim. Neyse dedikleri gibi yaptık, bu seferde ros.exe çalışmayı durdurdunun ardından LM2 hatası geliyor. Amacım baltalamak falan değil ama yapamıyorsanız yapmayın abi.