Çalışmıyor Rules of Survival sByte Vip Hack v3 - Premium Cheat [2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tgmt Dostum inan ki tam olarak öyle yapıyorum, ros.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
çalıştırı açıp %temp% yazıp içindekileri sil çalıştıra temp yazıp yine içindekileri sil silinmeyenleri atla sonra bilgisayara reset at aynı problem bende vardı sonra dediğim gibi oyunu açıp hileyi yap bendede aynı sorun vardı böyle çözdüm

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyun calıştırıldıgında error; ml2 ve ardından error; ml3 gibi hatalar alıyoyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hileyi inject edinde ros çalışmayı durdurdu diyor var mı bi çözümü ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sürüm 1803 için ne zaman etkinelşir bir bilgi var mı

Üye
8 HİZMET YILI
tgmt Hocam dediklerini yaptım tam giriyordum diğer hile açılmış, onla oynıycam saolasın eksik olma. :)

Üye
8 HİZMET YILI
it work like a charm, the most feature i really like is the aimbot because it has a visibilty check and it looks like a pro when aiming...

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
it work like a charm, the most feature i really like is the aimbot because it has a visibilty check and it looks like a pro when aiming...

which windows are you using... i've all all .net installed , antivirus is off too... i tried using it in every possible way... it give me LM3 error ..and closes itself

Üye
8 HİZMET YILI
same here the game closes after loading 100% .. but in stable one its working 100%

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...