Üye
[QUOTE = "chor04, post: 861660, member: 1063414"] board po gamitin tong cheat na to ayaw gumana [/ QUOTE]
panung clip board po
panung clip board po
yeah i feel u broThis cheat ruining the game, All like superheroes they can fly and go under
i cant use the cheat...... please help meMenü gelip yazıları gelmeyenler "Visual C++ 2013 Redist x86" kursunlar.
Aynı hata bendede var Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?Eline sağlıkta indir butonuna basıyom ı geç diyom...
Bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyo yardım ederseniz sevinirim
Ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabiliriz.Aynı hata bendede var Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?
So you have to install Microsoft Net Framework 4.6 or new versions as much as you can.is my must see NET.Framework
Rica eder iyi eğlenceler dileriz.Teşekürler Guzel Hile
Ben kontrol ettim geliyor dostum adımlarda bir yanlışlık yapıyor olabilirsiniz.Özelden iletişime geçiniz lütfen.Menü gelmiyor
how to work
how it work ??
First of all , you have to download the loader which isBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. Click on it.As you see , MemoryUI download at the buttom.Click on it,do Recapcha and then download.Secondly,you need to open the loader to run with administrator as much as you have to.Next,Choose a Game at the 2nd part on the left.Then,you can choose Rules Of Survival once a time.Then , open the game and have fun.
Her şeyden önce,Ben yapamadım yardım edermisiniz?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapolan yükleyiciyi indirmelisiniz. Üzerine tıklayın.Ancak gördüğünüzde, MemoryUI indirin.Aşağıda, Recapcha yapın ve sonra indirin.İkinci olarak, yükleyiciyi sizin yapmanız gereken kadar yönetici ile çalıştırmak için açmanız gerekir.Next, Bir Oyun seçin Sol tarafta 2. bölüm. Sonra, bir kez hayatta kalma Kuralları seçebilirsiniz. Sonra, oyunu açın ve eğlenin.
Her şeyden önce,hileyi yükle diyorum veriler alınıyor dan sonra direk hileden atıyor çözümü bilen varmı ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapolan yükleyiciyi indirmelisiniz. Üzerine tıklayın.Ancak gördüğünüzde, MemoryUI indirin.Aşağıda, Recapcha yapın ve sonra indirin.İkinci olarak, yükleyiciyi sizin yapmanız gereken kadar yönetici ile çalıştırmak için açmanız gerekir.Next, Bir Oyun seçin Sol tarafta 2. bölüm. Sonra, bir kez hayatta kalma Kuralları seçebilirsiniz. Sonra, oyunu açın ve eğlenin.Normalde atmaması lazım gerekli kontroller yapıldı ve oyunda denendi dostum.
Contact me bro.I will help you.Send a message to me.nice hack i used it yesterday but today when i try to load it does not works plz help me
Sık sık atmaması lazım program için verilen tuş kombinasyonlarına abandone yaparsanız öyle olması kuvvet ve muhtemel olabilir.Sakin oynayın,sonucu gözlemleyin ve bize bildirirseniz yardımcı olabiliriz.Sürekli olarak oyundan atıyor. Ya maça başlarken yada maç ortasında. Sürekli olarak deyince her el değil tabi ki de sık sık atıyor hocam. Ya oyundan atıyor ya da durduruldu diyor hile kapanıyor. Bu iki sorun var. Hileden kaynaklı mı bilmiyorum ama diğer hile de sorun yok. Ondan dolayı hileden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
That's right.Just be careful and have fun.pano po gamitin tong cheat na to ayaw gumana
Yer altı, zıplama ve ışınlanma gibi hileler ile abartırsan eğer yersin tabiban yedim 5 gün