Çalışmıyor Rules of Survival sByte Vip Hack v3 - Premium Cheat [2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Telekill kullanarak adam mı öldürülür be ayıp az bileğinizle oynayın biri gelir 500 metreden bomba atar diğeri dibine ışınlanır ayıp yaptığınız :D
Bomba taktiğine ayıp denilir mi hiç xD oyunda ki herkes hile durumuna geldi artık. Kime ölsen hile, kime vursan hile. Sen gidip o hileciyle uraşırken başka hileci senle uraşır. O yüzden bomba iyidir :D

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bomba taktiğine ayıp denilir mi hiç xD oyunda ki herkes hile durumuna geldi artık. Kime ölsen hile, kime vursan hile. Sen gidip o hileciyle uraşırken başka hileci senle uraşır. O yüzden bomba iyidir :D
Bombacı tayfa burada anlaşıldı :D Ya o değilde olun harbi Hack Of Survival oldu zaten hile açmadan oynanılmıyor ama 500 metreden bombada hiç adil değil :brainfree:

Üye
8 HİZMET YILI
NOTE GUYS: this hack is originality of memoryhacker this cheat is from vip ros vertex the thread starter he just stole that cheat and post here. FYI guys. thats why the admin and the subscriber of vertex is very angry to memoryhackers. so dissapointed in this site.

Üye
7 HİZMET YILI
atscream02

FUCKING Shut up, ahaha they fucking upload good cheat for you, and you still complain???
idiot ass. if you are dissapointed, you can go cry away, your life doesn't fucking matter and your opinion isn't fucking worth listening.

Üye
8 HİZMET YILI
I have so much Fun when I saw someone get banned using telebomb and grave mode, I hope they will get permanent :D :D
Keep Creating New Character just to banned bitches Wahahaha... :D :D

Üye
7 HİZMET YILI
XD ya está como quitar al banco vole y volteo este programa ejecutando NGFiZmM0Y y borran las credenciales! para que puedan iniciar su cesion baneada!
Al aire libre

Üye
8 HİZMET YILI
@Klugger you shut up. i already have this cheat even they not posting here.you will cry if this cheat will not upload here anymore.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bombacı tayfa burada anlaşıldı :D Ya o değilde olun harbi Hack Of Survival oldu zaten hile açmadan oynanılmıyor ama 500 metreden bombada hiç adil değil :brainfree:
Oyunda 60 kişi varsa (duo olarak söylüyorum) en az 45 kişi hile yalan mı söylüyorum ? :) Ben senle vs atarken, senle uğraşırken başka kişiler geliyor ve bunu fırsat bilip araya kaynıyor. Bu sürekli başıma geliyor hatta. O yüzden en iyisi olarak en az 4 bomba biriktiriyorum. Daha sonra 2 kişilik bir takım mı hedef alıyorum. Düşürüyorum bir tanesini. Diğerini de düşürüyorum. Tabi bombalarken kendi canım da gidiyor :D Doldurana kadar diğeri mutlaka kaldırmaya niyet edecektir. Arkadaşının kaldırmasını bekliyorum. Kaldırdığı an kombolu bomba kıyıyorum üstlerine :D En iyi çözüm yolu bu hilecileri düşürmek için xD

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba Ben Tam Ekran Kapalida Giriyorum Hileyi Yaptikdan Sonra Tam Ekran Aliyorum Siyah Ekran Oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...