Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
çimleri kaldırma ve duvardan vurma geri gelsin çimleri kaldırınca oyun kasmıyordu en azından

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık tekrardan wallshot'un oldukça gereksiz olduğunu düşünen arkadaşlar birde şimdi denesinler bakalım ne ile karşılacaklar rahat rahat oynayacaklarmı yoksa yabancıların duvardan vurmalarınamı tanık olacaklar sonucu merak ediyorum daha öncede aynısına tanık oluyorduk. Eğer bu yabancıların kullandığı hileler de MemoryHackers den alınmışsa sonuç oldukça iyi. Tanınmamız güzel birşey :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
WallShot Var Diğerlerinde Yine Ya Off Oyunun Oynancak Yeri Kalmadı

Süper Üye
8 HİZMET YILI
WallShot Var Diğerlerinde Yine Ya Off Oyunun Oynancak Yeri Kalmadı

O vakit wallshot tekrardan gelene kadar oyuna girmeyeyim en iyisi başka türlü oynanmıyor çünkü oyundaki oyuncuların yarısı aynısını kullanıyor eve girip lootlamaya gerek kalmadan indiriyorlar. Boşuna rank düşmesin.

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Gayet güzel hile bundan önceki sürümde 20 fps oluyordu tam ekranda kasmıyordu düzeltmişsiniz sorunu teşekkür ederiz wallshotu tekrar geri getirirseniz daha iyi olucağını düşünüyorum :)

Üye
8 HİZMET YILI
Ya birader kusura bakmayında her bok var hilede bi duvardan vurma yok ağlıyosunuz duvardan vuramıyoruz evin içnide vuruyolar diye bukadar hile açıp o adamı zaten öldüremiyosan bırak sil oyunu sen
senın anlamadığın şey 600m mesefaden evin içinde vuruluyorsan adama yapabılecegın bir şey yok ki sen bunu anlmıyorsun kardeş

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
abİ ilk yaptığınız hile kötüydü ama güncellemissiniz varya bu mükemmel olmuş elinize sağlık cidden cok iyi olmuş bayıldım tek kelimeyle fps sorunu falan düzelmiş mükemmmelll

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
oOygm2.jpg

Hocam no grass ve WallShot yok?

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum dediklerimin hepsini koymuşsunuz gerçekten. Senden birşey daha rica ediyorum ben liseden mezunum ve boştayım gerçekten faydalı olmak ve birşeyler öğrenmek istiyorum. Bölümüm bilgisayar programlama web site editor ve C++ C sharp ın nasıl çalışma mantığını gösterdiler gerçekten yoğunlaşmak isterim. Faydalı olabileceğimi düşünüyorsan lütfen iletişime geçer misin ? olumlu yada olumsuz cevabını bekliyorum. Başarılar [email protected]

@XMaZe reyiz beğenmiş ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...