Ya birader kusura bakmayında her bok var hilede bi duvardan vurma yok ağlıyosunuz duvardan vuramıyoruz evin içnide vuruyolar diye bukadar hile açıp o adamı zaten öldüremiyosan bırak sil oyunu senneresi güzel amk adamlar bizi evin içinde öldürüyor?
Ya birader kusura bakmayında her bok var hilede bi duvardan vurma yok ağlıyosunuz duvardan vuramıyoruz evin içnide vuruyolar diye bukadar hile açıp o adamı zaten öldüremiyosan bırak sil oyunu senneresi güzel amk adamlar bizi evin içinde öldürüyor?
kardeş smott kaymasını engeller 5 yap onuaim bende aşırı derecede cok kayıyor yapabilen varmı oyun ayarlarda 37 fare aim 60 -2- 700 de kullanıyorm cok kayıyor bu guncellemeden once gram kaymıyodu
WallShot Var Diğerlerinde Yine Ya Off Oyunun Oynancak Yeri Kalmadı
senın anlamadığın şey 600m mesefaden evin içinde vuruluyorsan adama yapabılecegın bir şey yok ki sen bunu anlmıyorsun kardeşYa birader kusura bakmayında her bok var hilede bi duvardan vurma yok ağlıyosunuz duvardan vuramıyoruz evin içnide vuruyolar diye bukadar hile açıp o adamı zaten öldüremiyosan bırak sil oyunu sen
Dostum dediklerimin hepsini koymuşsunuz gerçekten. Senden birşey daha rica ediyorum ben liseden mezunum ve boştayım gerçekten faydalı olmak ve birşeyler öğrenmek istiyorum. Bölümüm bilgisayar programlama web site editor ve C++ C sharp ın nasıl çalışma mantığını gösterdiler gerçekten yoğunlaşmak isterim. Faydalı olabileceğimi düşünüyorsan lütfen iletişime geçer misin ? olumlu yada olumsuz cevabını bekliyorum. Başarılar [email protected]
![]()
Hocam no grass ve WallShot yok?
duvardan gecemiyorum ben ?