Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
beta sürüme tıkladığım halde load yapamıyorum yardımcı olurmusunuz...

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynen adamları telekille alıyorum 2. oyunda ban yiyorum... adamlar duvar içinden geçip vuruyorlar ban yemiyorlar adamı izleyerek 5-6 kez reportladım hala ban yemedi :D
bence bunun sorunu eski sürümde hile ikili bencerede açılıyordu yani farlı bir dosya komutu gibi nekadar raporlansada nebileyim nolsada banlanma yoktu şimdiki güncellemeden sonrası aynı pencerede ve hatta yazıların gölgesi bile normal oyuncu gölgesi gibi oyunda yansıyor ) o yüzden çabuk bulunabiliyor belkide.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
bence bunun sorunu eski sürümde hile ikili bencerede açılıyordu yani farlı bir dosya komutu gibi nekadar raporlansada nebileyim nolsada banlanma yoktu şimdiki güncellemeden sonrası aynı pencerede ve hatta yazıların gölgesi bile normal oyuncu gölgesi gibi oyunda yansıyor ) o yüzden çabuk bulunabiliyor belkide.

Telekill hiç kullanmamıştım en başlarda gerek görmemiştim duvardan vurma yetiyordu ama şimdi hile güncellenince kullanmayı denemedim onun dışındaki özellikler açık bir şekilde sıkıntı yaşamadım herhangi bir sıkıntı olurmu olmaz mı bende emin değilim. İçi rahat etmeyenler bence kullanmasınlar

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hileyi aktif etmek için oturum onayını tamamlıyorum herşey tamam yeşil yazı çıkıyor ama ondan sonra bir daha oturum kontrol ediliyor yazısı çıkıyor bunu nasıl düzelticem

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
AGA DUVARDAN GEÇMEYİ AÇIYORUM ADAMA VURUYORUM AMA İŞLEMİYOR ADAMA SORUN NEDİR ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
merhaba, oyuncuyu gösteren çizgi de problem var. haritayı acınca çizgileri gösteriyor oyuncunun oldugu noktayı kapatınca çizgiler kayboluyor.
az önce kendi kendine geldi çizgiler daha sonra kayboldu. ufak bi sıkıntı var sanırım. tam yazıcaktım düzeldiğini zannettim fakat kendi kendine çizgiler kaybolunca yazma gereksinimi duydum. ilgilenirseniz sevinirim. tesekkurler

Üye
8 HİZMET YILI
why my cheat menu is gone when im going to sign in to the game? i'll try to press INSERT but nothing happened.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yeni güncellemede sıkıntı var sanırım anlamadım menu gelmiyor çünkü

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ilgilenen olucakmı acaba ? menu sorunu ve çizginin gidip gelmesi ile

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Aimbot durup dururken çok saçma kayıyor sağa sola adama odaklanması zaman alıyor hata sadece bendemi var?

Üye
8 HİZMET YILI
başkan duvardan geçmeyi kaldırın mal gibi ölüyoruz hile olmasına rağmen birde çimenler bazen gözüküyor halledermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...