aynen adamları telekille alıyorum 2. oyunda ban yiyorum... adamlar duvar içinden geçip vuruyorlar ban yemiyorlar adamı izleyerek 5-6 kez reportladım hala ban yemedi
bence bunun sorunu eski sürümde hile ikili bencerede açılıyordu yani farlı bir dosya komutu gibi nekadar raporlansada nebileyim nolsada banlanma yoktu şimdiki güncellemeden sonrası aynı pencerede ve hatta yazıların gölgesi bile normal oyuncu gölgesi gibi oyunda yansıyor ) o yüzden çabuk bulunabiliyor belkide.
bence bunun sorunu eski sürümde hile ikili bencerede açılıyordu yani farlı bir dosya komutu gibi nekadar raporlansada nebileyim nolsada banlanma yoktu şimdiki güncellemeden sonrası aynı pencerede ve hatta yazıların gölgesi bile normal oyuncu gölgesi gibi oyunda yansıyor ) o yüzden çabuk bulunabiliyor belkide.
Telekill hiç kullanmamıştım en başlarda gerek görmemiştim duvardan vurma yetiyordu ama şimdi hile güncellenince kullanmayı denemedim onun dışındaki özellikler açık bir şekilde sıkıntı yaşamadım herhangi bir sıkıntı olurmu olmaz mı bende emin değilim. İçi rahat etmeyenler bence kullanmasınlar
hileyi aktif etmek için oturum onayını tamamlıyorum herşey tamam yeşil yazı çıkıyor ama ondan sonra bir daha oturum kontrol ediliyor yazısı çıkıyor bunu nasıl düzelticem
hileyi aktif etmek için oturum onayını tamamlıyorum herşey tamam yeşil yazı çıkıyor ama ondan sonra bir daha oturum kontrol ediliyor yazısı çıkıyor bunu nasıl düzelticem
merhaba, oyuncuyu gösteren çizgi de problem var. haritayı acınca çizgileri gösteriyor oyuncunun oldugu noktayı kapatınca çizgiler kayboluyor.
az önce kendi kendine geldi çizgiler daha sonra kayboldu. ufak bi sıkıntı var sanırım. tam yazıcaktım düzeldiğini zannettim fakat kendi kendine çizgiler kaybolunca yazma gereksinimi duydum. ilgilenirseniz sevinirim. tesekkurler