Üye
Bendede Insert tuşu menüyü aktif etmiyor.insert tusu yok bende bende shıft 0 kullanmıyordum ama denıyorum olmuyor ?
Bendede Insert tuşu menüyü aktif etmiyor.insert tusu yok bende bende shıft 0 kullanmıyordum ama denıyorum olmuyor ?
aynı sorun bendede var ınsert basıyom ama açılmıyorwindows 10 kullanıyorum menüyü bir türlü açamadım
menü açılmayanlar oyunun ekranını küçültüp insert basıp ayarlayın ayarladık sonra ekranı büyültün ekran büyükkten düzelmiyor
DENİYORUM ANCAK HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMUYOR HİLEYİ HİÇ AKTİF ETMİYIO. ÇÜNKÜ SOL ÜSTTE OYUNUN ADI DEĞİŞİYODU HİLE AKTİFKEN
hile aktif etmemişin sen daha ne yapcanı yazıyorum yap %80 olur hileyi çalıştır vıp %100 olduktan sonra windows tuşu+r yap oraya %appdata% yaz ordan yukardan appdata bas local gel ordan temp dosyasının içini sil eger Temp dosyası yoksa sen oluştur(T Büyük olcak) sonra tekrardan windows ttuşu + r yap oraya temp (burda t küçük)yaz içindeki herşeyi sil sonra önceki %appdata% yazıp appdatanın üstüne bas yukardan ordan local Temp gel içindeki herşeyi sil oyuna gir sonra hile büyük ihtimal açılcakDENİYORUM ANCAK HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMUYOR HİLEYİ HİÇ AKTİF ETMİYIO. ÇÜNKÜ SOL ÜSTTE OYUNUN ADI DEĞİŞİYODU HİLE AKTİFKEN
hile aktif etmemişin sen daha ne yapcanı yazıyorum yap %80 olur hileyi çalıştır vıp %100 olduktan sonra windows tuşu+r yap oraya %appdata% yaz ordan yukardan appdata bas local gel ordan temp dosyasının içini sil eger Temp dosyası yoksa sen oluştur(T Büyük olcak) sonra tekrardan windows ttuşu + r yap oraya temp (burda t küçük)yaz içindeki herşeyi sil sonra önceki %appdata% yazıp appdatanın üstüne bas yukardan ordan local Temp gel içindeki herşeyi sil oyuna gir sonra hile büyük ihtimal açılcak
hile aktif etmemişin sen daha ne yapcanı yazıyorum yap %80 olur hileyi çalıştır vıp %100 olduktan sonra windows tuşu+r yap oraya %appdata% yaz ordan yukardan appdata bas local gel ordan temp dosyasının içini sil eger Temp dosyası yoksa sen oluştur(T Büyük olcak) sonra tekrardan windows ttuşu + r yap oraya temp (burda t küçük)yaz içindeki herşeyi sil sonra önceki %appdata% yazıp appdatanın üstüne bas yukardan ordan local Temp gel içindeki herşeyi sil oyuna gir sonra hile büyük ihtimal açılcak
sadece indirdim load yaptım reklamı izleyip hileyi aktif ettim sonra oyuna girdim win7im guvenlık duvarı falan her sey kapalı hiç sorun olmadı bende direkt oynadımnasıl çalıştırdın yardımcı olabilirmisin bana w7 yim .
Bende insert tuşuna tıklasamda hile menüsü görünmüyor. Bir çaresi yok mu ki acaba. Güncellemeyi bekliyorum bende.sadece indirdim load yaptım reklamı izleyip hileyi aktif ettim sonra oyuna girdim win7im guvenlık duvarı falan her sey kapalı hiç sorun olmadı bende direkt oynadım