Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile çalışıyor fakat oyundan atma sorunları var malasef

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuyu tam okuyun en kısa sürede hilede ki sorunlar giderilecek

Üye
8 HİZMET YILI
error lm2 hatası veriyor load yapıp oyunu açıyorum sol üstte ros adı değişmiyor menu gelmıyor. akşam aktifti hile ancak suan açılmıyor. insert basıyorum olmuyor. oyunu kapattığımda error lm2 hatası alıyorum çözüm bilen varmı. pcye kaç kere restart yaptım düzelmedi

Üye
8 HİZMET YILI
menü açılmayanlar oyunun ekranını küçültüp insert basıp ayarlayın ayarladık sonra ekranı büyültün ekran büyükkten düzelmiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
menü açılmayanlar oyunun ekranını küçültüp insert basıp ayarlayın ayarladık sonra ekranı büyültün ekran büyükkten düzelmiyor

deniyorum ancak hiçbir değişiklik olmuyor hileyi hiç aktif etmiyıo. çünkü sol üstte oyunun adı değişiyodu hile aktifken

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
DENİYORUM ANCAK HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMUYOR HİLEYİ HİÇ AKTİF ETMİYIO. ÇÜNKÜ SOL ÜSTTE OYUNUN ADI DEĞİŞİYODU HİLE AKTİFKEN

Aynı sorun bendede var. yönetici depp ayarlarına kadar hepsini yaptım değişen birşey olmuyor boşuna denemeyin güncellemeyi bekleyin arkadaşlar.

Üye
8 HİZMET YILI
DENİYORUM ANCAK HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMUYOR HİLEYİ HİÇ AKTİF ETMİYIO. ÇÜNKÜ SOL ÜSTTE OYUNUN ADI DEĞİŞİYODU HİLE AKTİFKEN
hile aktif etmemişin sen daha ne yapcanı yazıyorum yap %80 olur hileyi çalıştır vıp %100 olduktan sonra windows tuşu+r yap oraya %appdata% yaz ordan yukardan appdata bas local gel ordan temp dosyasının içini sil eger Temp dosyası yoksa sen oluştur(T Büyük olcak) sonra tekrardan windows ttuşu + r yap oraya temp (burda t küçük)yaz içindeki herşeyi sil sonra önceki %appdata% yazıp appdatanın üstüne bas yukardan ordan local Temp gel içindeki herşeyi sil oyuna gir sonra hile büyük ihtimal açılcak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hatta XMwindow kapatınca oyun direk yükleniyor kendine geliyor kısaca adı değişik olarak ama girince menü gelmiyor onu kapatınca.

Üye
8 HİZMET YILI
hile aktif etmemişin sen daha ne yapcanı yazıyorum yap %80 olur hileyi çalıştır vıp %100 olduktan sonra windows tuşu+r yap oraya %appdata% yaz ordan yukardan appdata bas local gel ordan temp dosyasının içini sil eger Temp dosyası yoksa sen oluştur(T Büyük olcak) sonra tekrardan windows ttuşu + r yap oraya temp (burda t küçük)yaz içindeki herşeyi sil sonra önceki %appdata% yazıp appdatanın üstüne bas yukardan ordan local Temp gel içindeki herşeyi sil oyuna gir sonra hile büyük ihtimal açılcak

çok teşekkürler dostum oldu iyi oyunlar dilerim herkese :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Yok hocam buda olmuyor malasef ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende de vin 7 duvar kapalı anti vürüs programı felanda yok lakin ekran gelmiyo bende sadece normal şelilde baslıyo çözemedim :( ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...