Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "'XMaze ^^, post: 683975, membro: 9210"] atualizado [/ QUOTE]
thank you, nice hack

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
o kayma sorunu düzeltilicek ve özellik bidaha eklenicek yarına eklenmiş olur eğer bi sıkıntı çıkmazsa
Aslında durakoysada olurdu düzelene kadar :D isteyen chams isteyen iskelet açardı. ha tabi ikisi aynı anda sıkıntı olur mu bilemem. Ama siz harika bir detaysınız :D

Üye
8 HİZMET YILI
Elinize Emeğinize Kolunuza Dolunuza başınıza beyninize heryerinize sağlık teşekkür ederim Dword Team Teşekkür ederiz..

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
bende loader kırmızıda kalıyor ne yapılcağını biliyorum ama kırmızı hala

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşım boş yere stem ediyosun hakkın yok. takılma olmuş sorunu düzeltmeye çalışıyoruz ki düzelttikte sikik sokuk laflar yapasın diye hile yapmıyorum madem beğenmiyosun siktir git oynama ***** ağızlı. burda bişeyler yapmaya çalışıyoruz vaktim olduğunca ilgileniyorum ama senin gibi yavşaklar bi siki hak etmiyosunuz.

sorun düzeltilmiştir arkadaşlar vaktim oldukça çıkan sorunlarla ilgilenmeye çalışıcam
haklısın ama bu kadarda şey gösterme
bu arada banlı hesaba girme banını kaldırma adlı konu açarsan sevinirim :)

Üye
8 HİZMET YILI
xmaze ben de hile acılmıyor hıc yuklemede kalıyor 100 de 100 de yardımcı olabılırmısın rıca edıyorum yada en azından bır cevap şimdiden tşkrlr ( :

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hocam menü'de bir şeye tıklayınca direkt özellik açılmıyor 100 kere tıklayınca açılıyor özellik

Edit : Neyse maç başlayınca CTRL'ye basılı tutunca oldu ama normal anamenü'de olmuyor

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
haklısın ama bu kadarda şey gösterme
bu arada banlı hesaba girme banını kaldırma adlı konu açarsan sevinirim :)

ban nasıl kaldırılır pek bilgim yok.

xmaze ben de hile acılmıyor hıc yuklemede kalıyor 100 de 100 de yardımcı olabılırmısın rıca edıyorum yada en azından bır cevap şimdiden tşkrlr ( :

loader kaynaklı bi hata. yeni bi loader geliştiriyoruz onla beraber bu sorunlar çözülücek ama kesin bi tarih yok bugün yarın çıkabilir

Üye
8 HİZMET YILI
the aimbot is not working on me..because when i use my aimbot.. the aim will focus on the players player esp not on the character please help me..

the aimbot is to high in the head...

Üye
8 HİZMET YILI
AİM ŞUANDA YENİ GÜNCELLEME İLE BOZULMUŞ ADAM GİDİYOR AİM ADAMIN ÖNÜNDEN GİDİYO KİTLENMEDE SIKINTI VAR AYRICA ESKİ HİLEYİ KULLANMAK DAHA KOLAYDI YÖN TUŞLARIYLA ŞİMDİ PARAŞÜTTE BUGDA KALMA OLUYO ÖNCEDEN HEMEN Bİ TIKLA DÜZELTİYODUM ŞİMDİ OLMUYO YÖN TUŞLARIYLA KONTROL ÇIKARIRSANIZ TEKRARDAN MUTLU OLURUZ :)

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Abicim norecoil eklersen çok sevinirim efsane bir hile teşekkürler :)

Üye
8 HİZMET YILI
esp de isimler adamların çok altında oluyor ayarlayabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...