Onaylı Üye
[QUOTE = "'XMaze ^^, post: 683975, membro: 9210"] atualizado [/ QUOTE]
thank you, nice hack
thank you, nice hack
Aslında durakoysada olurdu düzelene kadaro kayma sorunu düzeltilicek ve özellik bidaha eklenicek yarına eklenmiş olur eğer bi sıkıntı çıkmazsa
eyv, ayarlıycaz npAslında durakoysada olurdu düzelene kadaristeyen chams isteyen iskelet açardı. ha tabi ikisi aynı anda sıkıntı olur mu bilemem. Ama siz harika bir detaysınız
![]()
Elinize Emeğinize Kolunuza Dolunuza başınıza beyninize heryerinize sağlık teşekkür ederim Dword Team Teşekkür ederiz..
haklısın ama bu kadarda şey göstermearkadaşım boş yere stem ediyosun hakkın yok. takılma olmuş sorunu düzeltmeye çalışıyoruz ki düzelttikte sikik sokuk laflar yapasın diye hile yapmıyorum madem beğenmiyosun siktir git oynama ***** ağızlı. burda bişeyler yapmaya çalışıyoruz vaktim olduğunca ilgileniyorum ama senin gibi yavşaklar bi siki hak etmiyosunuz.
sorun düzeltilmiştir arkadaşlar vaktim oldukça çıkan sorunlarla ilgilenmeye çalışıcam
haklısın ama bu kadarda şey gösterme
bu arada banlı hesaba girme banını kaldırma adlı konu açarsan sevinirim![]()
xmaze ben de hile acılmıyor hıc yuklemede kalıyor 100 de 100 de yardımcı olabılırmısın rıca edıyorum yada en azından bır cevap şimdiden tşkrlr ( :