Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hızlı paraşütü açtığım zaman yere insem bile paraşüt kapanmıyor düzeltebilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
My aimbot doesnt work. Help me to troubleshoot this please

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
sen benim yazdığım cümleden bunu mu anladın güzel kafa kardeşim güle güle kullan
ben hilede sıkıntı var diyorum adam sadece hileyi çalıştırıyor onu bizde yapıyoruz kardeşim boştan yere video çekmişsin
Aimbot sapıtmıyor arada sırada sapıttığı doğru ama doğru ayarları kullanmadığın için sapıtıyordur gösterdiğim videodaki gibi ayarlarsan düzgün bir biçimde win alabilirsin bak mesela ben oyundan az önce win alarak çıktım kardeşim pc nin biraz iyi olması lazım kasmaması için benimki 8 yıllık ama araa fps drop giriyor normalde 60 sabit alıyorum.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aimbot sapıtmıyor arada sırada sapıttığı doğru ama doğru ayarları kullanmadığın için sapıtıyordur gösterdiğim videodaki gibi ayarlarsan düzgün bir biçimde win alabilirsin bak mesela ben oyundan az önce win alarak çıktım kardeşim pc nin biraz iyi olması lazım kasmaması için benimki 8 yıllık ama araa fps drop giriyor normalde 60 sabit alıyorum.
kardeşim farkettim ki ben oyuna girerken kasıyo diye tam ekran yapmıyodum ondan dolayı aimbot sağa sola sapıtıyor tam ekran yapıp girince aimbot çok daha düzgün çalışıyor öbür arkadaşlarda yararlansın sorun ondan kaynaklıymış

Üye
8 HİZMET YILI
Elinize emeğinize sağlık, ben oyunu oynayan arkadaşların aksine bir kasma yaşamıyorum fakat tabiki arkada hile açık olduğundan arada sırada fsp drop yaşayabiliyorsunuz

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kasma sorunu için geçici bir çözüm buldum arkadaşlar stabil hale getirmeye çalışıyorum aimbot içinde güncelleme gelicek herşeyi stabil hale getirmeye çalışıyorum.

Gelicek özellikler :

Telekill veya Duvardan vurma
Çimleri gizleme

ekleyip geri kaldırdığımız skeleton esp nin sorununu düzeltebilirsem onuda ekliyicem tekrardan.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kasma sorunu için geçici bir çözüm buldum arkadaşlar stabil hale getirmeye çalışıyorum aimbot içinde güncelleme gelicek herşeyi stabil hale getirmeye çalışıyorum.

Gelicek özellikler :

Çimleri gizleme

ekleyip geri kaldırdığımız skeleton esp nin sorununu düzeltebilirsem onuda ekliyicem tekrardan.
SEN NASIL BİR KRALSINN YAA REİS <3

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Gelicek özellikler :

Çimleri gizleme

Varya sen adamsın adam heyecanla bekliyorum

Üye
8 HİZMET YILI

Gelicek özellikler :

Çimleri gizleme

Hay maşallah. Bekliyoruz.

Bu arada chams açık iken adam bize bakıyormu bakmıyormu pek anlaşılmıyor açıkçası onun için birşey yapmak mümkünmü yada chams'i kapatıp sadece distance ilemi idare edeyim.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hay maşallah. Bekliyoruz.

Bu arada chams açık iken adam bize bakıyormu bakmıyormu pek anlaşılmıyor açıkçası onun için birşey yapmak mümkünmü yada chams'i kapatıp sadece distance ilemi idare edeyim.
Skeleton esp de o işe yarayacak zaten (tabi gelirse)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI

Gelicek özellikler :

Çimleri gizleme

Kralsın bekliyoruz <3

Üye
8 HİZMET YILI
oyundan atma problemi için çözüm var mı yardımcı olabilir misiniz

Üye
8 HİZMET YILI
Millet duvarın arkasından çatır çatır indiriyor vallaha, güncelleme gelirse gerçekten iyi olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile çalışıyor yapamayanlar talimatları düzgün okusun yapanın eline sağlık :)

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...