sen benim yazdığım cümleden bunu mu anladın güzel kafa kardeşim güle güle kullanaynen hile sahte kanka
Aimbot sapıtmıyor arada sırada sapıttığı doğru ama doğru ayarları kullanmadığın için sapıtıyordur gösterdiğim videodaki gibi ayarlarsan düzgün bir biçimde win alabilirsin bak mesela ben oyundan az önce win alarak çıktım kardeşim pc nin biraz iyi olması lazım kasmaması için benimki 8 yıllık ama araa fps drop giriyor normalde 60 sabit alıyorum.sen benim yazdığım cümleden bunu mu anladın güzel kafa kardeşim güle güle kullan
ben hilede sıkıntı var diyorum adam sadece hileyi çalıştırıyor onu bizde yapıyoruz kardeşim boştan yere video çekmişsin
kardeşim farkettim ki ben oyuna girerken kasıyo diye tam ekran yapmıyodum ondan dolayı aimbot sağa sola sapıtıyor tam ekran yapıp girince aimbot çok daha düzgün çalışıyor öbür arkadaşlarda yararlansın sorun ondan kaynaklıymışAimbot sapıtmıyor arada sırada sapıttığı doğru ama doğru ayarları kullanmadığın için sapıtıyordur gösterdiğim videodaki gibi ayarlarsan düzgün bir biçimde win alabilirsin bak mesela ben oyundan az önce win alarak çıktım kardeşim pc nin biraz iyi olması lazım kasmaması için benimki 8 yıllık ama araa fps drop giriyor normalde 60 sabit alıyorum.
SEN NASIL BİR KRALSINN YAA REİS <3Kasma sorunu için geçici bir çözüm buldum arkadaşlar stabil hale getirmeye çalışıyorum aimbot içinde güncelleme gelicek herşeyi stabil hale getirmeye çalışıyorum.
Gelicek özellikler :
Telekill veya Duvardan vurma
Çimleri gizleme
ekleyip geri kaldırdığımız skeleton esp nin sorununu düzeltebilirsem onuda ekliyicem tekrardan.
Varya sen adamsın adam heyecanla bekliyorumKasma sorunu için geçici bir çözüm buldum arkadaşlar stabil hale getirmeye çalışıyorum aimbot içinde güncelleme gelicek herşeyi stabil hale getirmeye çalışıyorum.
Gelicek özellikler :
Çimleri gizleme
ekleyip geri kaldırdığımız skeleton esp nin sorununu düzeltebilirsem onuda ekliyicem tekrardan.
Kasma sorunu için geçici bir çözüm buldum arkadaşlar stabil hale getirmeye çalışıyorum aimbot içinde güncelleme gelicek herşeyi stabil hale getirmeye çalışıyorum.
Gelicek özellikler :
Çimleri gizleme
Skeleton esp de o işe yarayacak zaten (tabi gelirse)Hay maşallah. Bekliyoruz.
Bu arada chams açık iken adam bize bakıyormu bakmıyormu pek anlaşılmıyor açıkçası onun için birşey yapmak mümkünmü yada chams'i kapatıp sadece distance ilemi idare edeyim.
Skeleton esp de o işe yarayacak zaten (tabi gelirse)
Duvardan vurma geleceği için pek önemli olmayacak zaten baksa da bakmasada indirirsinGelmeyebileceğini düşünerek acaba mevcut için birşey yapılabilirmi diye sordum.
Kralsın bekliyoruz <3Kasma sorunu için geçici bir çözüm buldum arkadaşlar stabil hale getirmeye çalışıyorum aimbot içinde güncelleme gelicek herşeyi stabil hale getirmeye çalışıyorum.
Gelicek özellikler :
Çimleri gizleme
Aynen şua bir çözüm bulsanızoyundan atma problemi için çözüm var mı yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar hile çalışıyor yapamayanlar talimatları düzgün okusun yapanın eline sağlık![]()
oyundan atma problemi için çözüm var mı yardımcı olabilir misiniz