Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Beyler yeni bir bug gibi birşey buldum benden önce bulundumu bilmiyorum grafikleri en aza alırsanız silahınızda scope farketmez ama silah rifle olsun tekliye alın hile zaten bu konu altındakiler kullanıyodur diye umuyorum adamı gördüğünüz yeri tarayın zaten orayı renderlamadığı için duvarı falan algılamadığı için mermiler direk adamın üstüne gidiyo bu şekilde 4. maçım 4. winimi aldım umarım anlatabilmişimdir.
yani aim ve mause ayarların ne?

Üye
8 HİZMET YILI
Ben dün reklam onayını yapıp hileyi sorunsuz çalıştırdım ama
Bugün yapamıyorum dün ne yaptıysam ayınını yaptım sürekli reklam onayı bekleniyor diyor
Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler yeni bir bug gibi birşey buldum benden önce bulundumu bilmiyorum grafikleri en aza alırsanız silahınızda scope farketmez ama silah rifle olsun tekliye alın hile zaten bu konu altındakiler kullanıyodur diye umuyorum adamı gördüğünüz yeri tarayın zaten orayı renderlamadığı için duvarı falan algılamadığı için mermiler direk adamın üstüne gidiyo bu şekilde 4. maçım 4. winimi aldım umarım anlatabilmişimdir.
grafiklerde bir kaç ayar var hangi grafikleri düşüğe çekmem gerekiyor? Power saving yaptım, hemen yanında high fps mode açtım, "other display settings" kısmındaki iki ayarı ne yapmam gerekiyor?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
grafiklerde bir kaç ayar var hangi grafikleri düşüğe çekmem gerekiyor? Power saving yaptım, hemen yanında high fps mode açtım, "other display settings" kısmındaki iki ayarı ne yapmam gerekiyor?
Tamam herşey doğru farklı birşey yapmana gerek yok ama eğer diyosanki vurduğum hasarı görmek istiyorum DMG Display i açarsan ne kadar hasar çıkardığını görebilirsin.

Üye
8 HİZMET YILI
Lite ve vip 2 sindede denememe rağmen Duvar arkasından oyuncular gozukmuyor.ne zaman fıxlenır ?

Üye
8 HİZMET YILI
Tôi mở các hacker, tôi mở trò chơi và các hacker biến mất và trình đơn đã không xuất hiện, xin vui lòng giúp tôi S.O Windows 10 64 bit :( :( :(

Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayar korsanını açtım, oyunu açtım ve bilgisayar korsanı kayboldu ve menü görünmedi, lütfen bana yardım et S. Windows 10 64 bit

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hocam Güncelleme Ne Zaman Gelir Bide NoRecoil Ve Telekill Eklermisiniz

Üye
10 HİZMET YILI
En iyi ayarlar için konu açarmısın ben aim açıyorum adamın kafasının ustune doğrultuyor adama gitmiyor mermi Yardım edersen sevinirim Güzel eline emeğine sağlık

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Gençler aim ayarları falan diyosunuz onu kendinize göre ayarlamanız gerekir hepsini deneye deneye bulun herkesin mouse sensivty si aynı değil sonuçta ama şahsen ben hızlı kullanıyorum ve 75 e 2 olarak ayarlıyorum oto aimi de sağ tuşa atıyorum scope u açtığımda basılı tutarak daha rahat vuruyorum

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gençler aim ayarları falan diyosunuz onu kendinize göre ayarlamanız gerekir hepsini deneye deneye bulun herkesin mouse sensivty si aynı değil sonuçta ama şahsen ben hızlı kullanıyorum ve 75 e 2 olarak ayarlıyorum oto aimi de sağ tuşa atıyorum scope u açtığımda basılı tutarak daha rahat vuruyorum

Kanka bak dedıgın oylede artık aim eskisi gibi değil yanı ayarla olcak bişey değil omuzla kafa arasındakı bosluga goturuyor aımı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kanka bak dedıgın oylede artık aim eskisi gibi değil yanı ayarla olcak bişey değil omuzla kafa arasındakı bosluga goturuyor aımı
Bilmiyorum ben rahat kullanıyorum şuan direk kafaya koyuyo arada çok az kaymalar oluyo o da bi etkisi olmuyo yine alıyorum kill i sadece şuan ben de fps sıkıntısı var şu son hile güncellemesinden sonra oldu

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@'XMaze ^^ there is no update for fps problem?

in 1-2 hour

şuana kadar kat edilen aşamalar :

-Fps sorunu düzeltildi
-Aimbot düzeltildi
-Atma sorunları çözüldü
-Duvardan vurma eklendi
-Çimleri kaldırma eklendi

telekill üzerinde çalışıyorum baştan savma işlere karşıyım o yüzden herkesin memnun kalacağı bişey yapıyorum 1-2 saat içerisinde güncellemiş olurum hileyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...