Üye
how to download
rules of surviavl hacked? please give me a link thanhkyou
rules of surviavl hacked? please give me a link thanhkyou
yani aim ve mause ayarların ne?Beyler yeni bir bug gibi birşey buldum benden önce bulundumu bilmiyorum grafikleri en aza alırsanız silahınızda scope farketmez ama silah rifle olsun tekliye alın hile zaten bu konu altındakiler kullanıyodur diye umuyorum adamı gördüğünüz yeri tarayın zaten orayı renderlamadığı için duvarı falan algılamadığı için mermiler direk adamın üstüne gidiyo bu şekilde 4. maçım 4. winimi aldım umarım anlatabilmişimdir.
grafiklerde bir kaç ayar var hangi grafikleri düşüğe çekmem gerekiyor? Power saving yaptım, hemen yanında high fps mode açtım, "other display settings" kısmındaki iki ayarı ne yapmam gerekiyor?Beyler yeni bir bug gibi birşey buldum benden önce bulundumu bilmiyorum grafikleri en aza alırsanız silahınızda scope farketmez ama silah rifle olsun tekliye alın hile zaten bu konu altındakiler kullanıyodur diye umuyorum adamı gördüğünüz yeri tarayın zaten orayı renderlamadığı için duvarı falan algılamadığı için mermiler direk adamın üstüne gidiyo bu şekilde 4. maçım 4. winimi aldım umarım anlatabilmişimdir.
Tamam herşey doğru farklı birşey yapmana gerek yok ama eğer diyosanki vurduğum hasarı görmek istiyorum DMG Display i açarsan ne kadar hasar çıkardığını görebilirsin.grafiklerde bir kaç ayar var hangi grafikleri düşüğe çekmem gerekiyor? Power saving yaptım, hemen yanında high fps mode açtım, "other display settings" kısmındaki iki ayarı ne yapmam gerekiyor?
kardes bende gözüküyor belki senin oyunda sıkıntı vardır veya hilede.Lite ve vip 2 sindede denememe rağmen Duvar arkasından oyuncular gozukmuyor.ne zaman fıxlenır ?
Tôi mở các hacker, tôi mở trò chơi và các hacker biến mất và trình đơn đã không xuất hiện, xin vui lòng giúp tôi S.O Windows 10 64 bit![]()
![]()
![]()
Gençler aim ayarları falan diyosunuz onu kendinize göre ayarlamanız gerekir hepsini deneye deneye bulun herkesin mouse sensivty si aynı değil sonuçta ama şahsen ben hızlı kullanıyorum ve 75 e 2 olarak ayarlıyorum oto aimi de sağ tuşa atıyorum scope u açtığımda basılı tutarak daha rahat vuruyorum
Bilmiyorum ben rahat kullanıyorum şuan direk kafaya koyuyo arada çok az kaymalar oluyo o da bi etkisi olmuyo yine alıyorum kill i sadece şuan ben de fps sıkıntısı var şu son hile güncellemesinden sonra olduKanka bak dedıgın oylede artık aim eskisi gibi değil yanı ayarla olcak bişey değil omuzla kafa arasındakı bosluga goturuyor aımı
Lite ve vip 2 sindede denememe rağmen Duvar arkasından oyuncular gozukmuyor.ne zaman fıxlenır ?
@'XMaze ^^ there is no update for fps problem?