Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@'Maze^^ hocam vip isimli hileyi loadlıyorum oyunu açıyorum ve bana büyük ekran olsun mu olmasın mı diye bir ekran geliyor evet diyorum ve hiç bir şeye tıklanmıyor hayır diyorum menü ilk başta gözüküyor sonrasın da kayboluyor ve araç çucugun da hile gözükmesine rağmen aktif değil bu sorun bir tek ben de değil bir çok kişi de var cevaplanırsa sevinirim teşekkürler iyi günler.

evet demeyin o seçeneğe şuanlık düzelticem onu bi bug olmuş, o seçeneğe hayır de menü gelip gider logine bastıktan sonra playe basarsan geri gelir, login ekranı geldiği için hile kendini gizliyor kardeşim

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam lm 2 hatası alıyorum
sorunu nedir ne yapmam lazım? cevabınızı bekliyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
lm 2 haası alıyorum çözümü nedir acaba cevap vercek yokmu arkadaşlar ?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Dağdan mermi geçiyormu peki ?

Dağdan mermi geçmiyor ama ağaç kavuklarından felan çok rahat mermi geçiyor. genelde adamın dağın arkasında olduğunu bildiğimde arabayla en yakın binaya gidiyorum. SVD toplamaya bakıyorum 8x scope alıyorum daha sonra o box 8x scope ile iyice büyüdüğünden vurduğumda işliyor.

Üye
8 HİZMET YILI
2d sıkıntılı adamların yerini kaydırarak gösteriyor şuan nick sıkıntısı var ya ondan kaynaklı galiba adamların yanına ışınlanma zaten bir işe yaramıyor git gel yapıyor sürekli onun dışında aim kullanımını anlamadım malesef

Süper Üye
8 HİZMET YILI
2d sıkıntılı adamların yerini kaydırarak gösteriyor şuan nick sıkıntısı var ya ondan kaynaklı galiba adamların yanına ışınlanma zaten bir işe yaramıyor git gel yapıyor sürekli onun dışında aim kullanımını anlamadım malesef

Aim gayet güzel çalışıyor 2d box da bir sıkıntı yaşamadım ancak teleportta evet dediğiniz sıkıntı mevcut. Aim için önerilen ayarları yapın derim.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Please return the hack with the navigation keys: up, down, left, right

nope

adamların yerini kaydırarak göstermiyor senin pc kötü olduğu için renderlayamıyor kardeşim

Aim gayet güzel çalışıyor 2d box da bir sıkıntı yaşamadım ancak teleportta evet dediğiniz sıkıntı mevcut. Aim için önerilen ayarları yapın derim.

telekill serverside olduğu için geri atması normal adam size nakadar yakın olursa okadar geç geri atar. telekill daha iyi ayarlanabilseydi yapardım fakat en best hali bu

Süper Üye
8 HİZMET YILI
nope

adamların yerini kaydırarak göstermiyor senin pc kötü olduğu için renderlayamıyor kardeşim

telekill serverside olduğu için geri atması normal adam size nakadar yakın olursa okadar geç geri atar. telekill daha iyi ayarlanabilseydi yapardım fakat en best hali bu

Eline emeğine sağlık hile best. Teleport çok büyük bir kayıp değil.

Üye
8 HİZMET YILI
ros acılıyor tam ekran modunda evet diyorum hiç bişeye tıklanmıyor hayır diyorum hile acılmıyor ???

Üye
8 HİZMET YILI
pls help me. I used system 1 to load the cheat but it didn't work. i clicked ads and login to the given link but nothing happened. any suggestion?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...