Geçmiyor kankaDağdan mermi geçiyormu peki ?
Geçmiyor kankaDağdan mermi geçiyormu peki ?
Reis sacma olucak ama bende hile güzükmüyor ve gıremıyorum chattanda sordum bazılarındada böle yardım edermısın141 sayfa yorum var 50 sayfası "abi telekill getir", anket açarım çoğunluk ne derse onu yaparız
@'Maze^^ hocam vip isimli hileyi loadlıyorum oyunu açıyorum ve bana büyük ekran olsun mu olmasın mı diye bir ekran geliyor evet diyorum ve hiç bir şeye tıklanmıyor hayır diyorum menü ilk başta gözüküyor sonrasın da kayboluyor ve araç çucugun da hile gözükmesine rağmen aktif değil bu sorun bir tek ben de değil bir çok kişi de var cevaplanırsa sevinirim teşekkürler iyi günler.
Dağdan mermi geçiyormu peki ?
evet demeyin o seçeneğe şuanlık düzelticem onu bi bug olmuş, o seçeneğe hayır de menü gelip gider logine bastıktan sonra playe basarsan geri gelir, login ekranı geldiği için hile kendini gizliyor kardeşim
gardaş hangi işletim sistemini kullanıyorsun?Gariptirki bendede hiçbir sıkıntı çıkmıyor.
gardaş hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
win 10 da çalışıyor 8.1 de çalışmıyor bende anlamadımWindows 10 Pro
win 10 da çalışıyor 8.1 de çalışmıyor bende anlamadım
2d sıkıntılı adamların yerini kaydırarak gösteriyor şuan nick sıkıntısı var ya ondan kaynaklı galiba adamların yanına ışınlanma zaten bir işe yaramıyor git gel yapıyor sürekli onun dışında aim kullanımını anlamadım malesef
Please return the hack with the navigation keys: up, down, left, right
2d sıkıntılı adamların yerini kaydırarak gösteriyor şuan nick sıkıntısı var ya ondan kaynaklı galiba adamların yanına ışınlanma zaten bir işe yaramıyor git gel yapıyor sürekli onun dışında aim kullanımını anlamadım malesef
Aim gayet güzel çalışıyor 2d box da bir sıkıntı yaşamadım ancak teleportta evet dediğiniz sıkıntı mevcut. Aim için önerilen ayarları yapın derim.
nope
adamların yerini kaydırarak göstermiyor senin pc kötü olduğu için renderlayamıyor kardeşim
telekill serverside olduğu için geri atması normal adam size nakadar yakın olursa okadar geç geri atar. telekill daha iyi ayarlanabilseydi yapardım fakat en best hali bu
pls help me. I used system 1 to load the cheat but it didn't work. i clicked ads and login to the given link but nothing happened. any suggestion?