Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Wallshot ile oyunun zevki çıkıyordu şimdi çıkmıyor umarım en kısa sürede düzeltilir...

Üye
8 HİZMET YILI
abi bende duvardan vurma ve çimleri kaldırma hilesi yok yardım edermisin

abi tek atma hilesi gelirse çok güzel olur

Üye
8 HİZMET YILI
menü gelmiyor , geliyor kayboluyor . güzel bi ayar çekilmesi lazım :)

Üye
8 HİZMET YILI
uygulama bende açılmıyo virüs programının ve defender in kapalı olmasına rağmen ne yapmam lazım

Süper Üye
8 HİZMET YILI
menü gelmiyor , geliyor kayboluyor . güzel bi ayar çekilmesi lazım :)

Hile gayet güzel çalışıyor yeni güncellendi. Sizdeki soruna sebep başka birşey olmasın.

uygulama bende açılmıyo virüs programının ve defender in kapalı olmasına rağmen ne yapmam lazım

Directx, vc runtime, redist ve minimum tüm bileşenleri güncelleyip tekrar dene. Ayrıca Windows 10 kullanıyorsan Defender'i kapatsanda belirli bir müddet sonra tekrar açılabiliyor en güzeli regeditten enable değerini 0 yapmak olacaktır.

Üye
8 HİZMET YILI
Hile gayet güzel çalışıyor yeni güncellendi. Sizdeki soruna sebep başka birşey olmasın.

Directx, vc runtime, redist ve minimum tüm bileşenleri güncelleyip tekrar dene. Ayrıca Windows 10 kullanıyorsan Defender'i kapatsanda belirli bir müddet sonra tekrar açılabiliyor en güzeli regeditten enable değerini 0 yapmak olacaktır.

evet win10 kullanıyorum ama o dediğiniz nasıl yapılıyo pek bir bilgim yok. 2 gün önce sorunsuz çalışıyordu uygulama

Üye
8 HİZMET YILI
beyler ben reklam onayını yapamadım nasıl yapacagım hakkında bilgi sahibi olan birisi var ise yardımcı olabilir mi

Süper Üye
8 HİZMET YILI
evet win10 kullanıyorum ama o dediğiniz nasıl yapılıyo pek bir bilgim yok. 2 gün önce sorunsuz çalışıyordu uygulama

Regeditten ''HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender'' dizinini bul. sağ tıklayıp DisableAntiSpyware isimli 32 bit bir değer oluştur, ardından değere girip ondalığı 1 olarak değiştir. Eğer Defender'i olurda daha sonra tekrar aktif etmek ister isen bu değeri 0 olarak değiştireiblirsin. Bu 1 değerini girdikten sonra bir daha Defender virüs tanımlamaları vs. indirdiği zaman otomatik olarak aktifleşmez sana baş belası olmaz. Defender kadar hayatımda baş belası başka bir yazılım daha görmedim. Keşke işletim sisteminin içine gömmek yerine isteyen ayrı olarak indirebilse.

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler son güncellemeden sonra hileyi açıyorum oyun lobisinde kapanıyor kendi kendine ya çözüm ne

Üye
8 HİZMET YILI
Başkan Optimizasyon 10 Numara'da Çimler Gizlenmiyor Bazı Yerlerdede Kırmızı Ayarlarda Da No Grass Göremedim Nasıl Açarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...