Beyler önceden duvardan vura biliyorduk şimdi neden yapamıyoruz bilen arkadaş yardımcı olabilir mi
program çalışmayı durdurdu diyor heptam birinci olacam öyle dedi kaybettim Allah aşkına çözüm bulun ya.
sistemle alakası yok, ne zaman hilesiz oynasam hiç sorun olmuyor. sistemim yetiyor oyuna.
Solo mu oynuyorsunuz yoksa squad mı? Ona göre değerlendirme yapacağım.Birkaç haftadır hileyle oynuyorum ve hiçbir problem yaşamıyorum.
Solo mu oynuyorsunuz yoksa squad mı? Ona göre değerlendirme yapacağım.
Fireteam'dayım, tam adamlar geliyor sıkıyorum "program çalışmayı durdurdu" yazısı beliriyor ekran da ve delirtiyor beni. Sizce ne yapmalıyım?Fireteam veya Solo hiç farketmiyor, hiçbir sıkıntı yok hilede hocam.
Fireteam'dayım, tam adamlar geliyor sıkıyorum "program çalışmayı durdurdu" yazısı beliriyor ekran da ve delirtiyor beni. Sizce ne yapmalıyım?
Onları yapıyorum da veri yürütme engellemesi dep ile nasıl açacağımı bilmiyorum tam olarak nasıl?Yazılımsal olarak bir çakışma yaşıyor olabilirsiniz, tam olarak emin değilim fikir yürütüyorum sadece şüphelendiğiniz veya arka planda çalışan sistemi yoran programları devre dışı bırakın bunun yanında Rules Of Survival'i birde veri yürütme engellemesi dep ile açmayı denermisiniz ?
Onları yapıyorum da veri yürütme engellemesi dep ile nasıl açacağımı bilmiyorum tam olarak nasıl?
Virüs Programı Kapalı Olduğu Halde Dosyayı indirdiğimde dosya biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bunu nasıl Çözebilirim?
Allah razı olsun hocam ne kadar teşekkür etsem azdır, problem tamamiyle ortadan kalktı çok sağolunBilgisayarıma sağ tıklayın ve özellikleri açın, gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın açılan pencere üzerinden Gelişmiş sekmesi altında Performans Ayarlaya girin Veri yürütme engellemesi çıkacaktır karşınıza Rules Of Survival.exe yi seçin.
Kardeşim senin sıkıntı %100 defandırdan yanı anti vürüs programı kaldır yada kapat hemen siler engeller virüs programını aç bak bulan tehditlerde çıkar'C:\Users\user\Desktop\FWdhQQTI6L.exe' Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin. Diye bir hata alıyorum arkadaşlar. Hile rarını defalarca kes yeniden indirdim fakat hep aynı hatayı alıyorum. Nedeni nedir sizce ve nasıl düzeltebilirim?