Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
bende hile programı direkt açlılıyor. üyelik onayı ve reklam onayı olan kısım gelmiyor. O yüzden kullanamıyorum. ne yapmam lazım

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler önceden duvardan vura biliyorduk şimdi neden yapamıyoruz bilen arkadaş yardımcı olabilir mi

Üye
8 HİZMET YILI
program çalışmayı durdurdu diyor hep :( tam birinci olacam öyle dedi kaybettim Allah aşkına çözüm bulun ya.

Üye
8 HİZMET YILI
sistemle alakası yok, ne zaman hilesiz oynasam hiç sorun olmuyor. sistemim yetiyor oyuna.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Fireteam'dayım, tam adamlar geliyor sıkıyorum "program çalışmayı durdurdu" yazısı beliriyor ekran da ve delirtiyor beni. Sizce ne yapmalıyım?

Yazılımsal olarak bir çakışma yaşıyor olabilirsiniz, tam olarak emin değilim fikir yürütüyorum sadece şüphelendiğiniz veya arka planda çalışan sistemi yoran programları devre dışı bırakın bunun yanında Rules Of Survival'i birde veri yürütme engellemesi dep ile açmayı denermisiniz ?

Üye
8 HİZMET YILI
Yazılımsal olarak bir çakışma yaşıyor olabilirsiniz, tam olarak emin değilim fikir yürütüyorum sadece şüphelendiğiniz veya arka planda çalışan sistemi yoran programları devre dışı bırakın bunun yanında Rules Of Survival'i birde veri yürütme engellemesi dep ile açmayı denermisiniz ?
Onları yapıyorum da veri yürütme engellemesi dep ile nasıl açacağımı bilmiyorum tam olarak nasıl?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Onları yapıyorum da veri yürütme engellemesi dep ile nasıl açacağımı bilmiyorum tam olarak nasıl?

Bilgisayarıma sağ tıklayın ve özellikleri açın, gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın açılan pencere üzerinden Gelişmiş sekmesi altında Performans Ayarlaya girin Veri yürütme engellemesi çıkacaktır karşınıza Rules Of Survival.exe yi seçin.

Üye
8 HİZMET YILI
Rules of Survival'a para hilesi yapabilir misiniz acaba?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
'C:\Users\user\Desktop\FWdhQQTI6L.exe' Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin. Diye bir hata alıyorum arkadaşlar. Hile rarını defalarca kes yeniden indirdim fakat hep aynı hatayı alıyorum. Nedeni nedir sizce ve nasıl düzeltebilirim?

Üye
8 HİZMET YILI
merhabalar bende yeni üye oldum bu duvardan kursun oalyı güncellmede yok herhalde nerden bulabilirm

Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarıma sağ tıklayın ve özellikleri açın, gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın açılan pencere üzerinden Gelişmiş sekmesi altında Performans Ayarlaya girin Veri yürütme engellemesi çıkacaktır karşınıza Rules Of Survival.exe yi seçin.
Allah razı olsun hocam ne kadar teşekkür etsem azdır, problem tamamiyle ortadan kalktı çok sağolun :)

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
'C:\Users\user\Desktop\FWdhQQTI6L.exe' Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin. Diye bir hata alıyorum arkadaşlar. Hile rarını defalarca kes yeniden indirdim fakat hep aynı hatayı alıyorum. Nedeni nedir sizce ve nasıl düzeltebilirim?
Kardeşim senin sıkıntı %100 defandırdan yanı anti vürüs programı kaldır yada kapat hemen siler engeller virüs programını aç bak bulan tehditlerde çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...