Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam hileyi indirdim oturum kontrol ediliyor diyo açılmıyo ?
reklam onayı yapmanız gerekecek eğer hala aynı sorunu yasıyorsanız discord adresimize gelerek support teamdan yardım istiyebilirsiniz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Öncelikle şunu anlamanız lazım, eğer hile fix olursa 24 saatlik ban yemezsiniz: Sınırsız Ban yersiniz. 24 Saatlik ban yemenizin tek nedeni: Telekill kullanmanız. Telekill kullanmayın, *****üzüde yırtsanız herkesi kafadan da vursanız gene 24 saatlik ban yemezsiniz.

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle şunu anlamanız lazım, eğer hile fix olursa 24 saatlik ban yemezsiniz: Sınırsız Ban yersiniz. 24 Saatlik ban yemenizin tek nedeni: Telekill kullanmanız. Telekill kullanmayın, *****üzüde yırtsanız herkesi kafadan da vursanız gene 24 saatlik ban yemezsiniz.
Abi oyun çok kasıyor v1.2 geri gelse yada no grass

Üye
8 HİZMET YILI
No Clip'te merdivenler ve tabanlar hariç tutulabilir, üst katlara çıkılmıyor. No Clip kapalıyken üst kata çıkıp No Clip açınca alt kata düşüyor muyuz bilmiyorum denemedim.

Üye
8 HİZMET YILI
Oyuna giriyorum oyundan atıyor.
Edit: Veri yürütme engellemesinde ekli oyun.

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyuna giriyorum oyundan atıyor.
Edit: Veri yürütme engellemesinde ekli oyun.
öncelikle oyunun uptade yapöadıgından emin olun somra oyunu windows xp 3 modunda acmayı deneyin sorununuz cözülmezse hıleye tıklayın loadın solundaki configure secenegine tıklıyarak soldaki injectorü 5 o ekranı kapatmadın loadlayıp oyunu acın
oyun sürekli geri atıyor ve kapanıyor sürekli sebebi nedir acaba?
speed hackı düsürürseniz geriye atmaz eğer hızlı kosma içeçeği içmişseniz elinizde silahla koşun.oyunu xp3 te denersiniz sisteminizden kaynaklı atmalar olabılır

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle oyunun uptade yapöadıgından emin olun somra oyunu windows xp 3 modunda acmayı deneyin sorununuz cözülmezse hıleye tıklayın loadın solundaki configure secenegine tıklıyarak soldaki injectorü 5 o ekranı kapatmadın loadlayıp oyunu acın

oyun sürekli geri atıyor ve kapanıyor sürekli sebebi nedir acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...