Lütfen no clipi fixlermisiniz merdivenden çıkılmıyor![]()
reklam onayı yapmanız gerekecek eğer hala aynı sorunu yasıyorsanız discord adresimize gelerek support teamdan yardım istiyebilirsinizHocam hileyi indirdim oturum kontrol ediliyor diyo açılmıyo ?
Onay sistemini nasıl yapacağım ?onay sistemi onayı yapmanız gerekecek eğer hala aynı sorunu yasıyorsanız discord adresimize gelerek support teamdan yardım istiyebilirsiniz
Abi oyun çok kasıyor v1.2 geri gelse yada no grassÖncelikle şunu anlamanız lazım, eğer hile fix olursa 24 saatlik ban yemezsiniz: Sınırsız Ban yersiniz. 24 Saatlik ban yemenizin tek nedeni: Telekill kullanmanız. Telekill kullanmayın, *****üzüde yırtsanız herkesi kafadan da vursanız gene 24 saatlik ban yemezsiniz.
No grassı ekleriz yarına kadar, haber verdiğin için teşekkürler.Abi oyun çok kasıyor v1.2 geri gelse yada no grass
Ya ben bişi sorcam ben hile indiriyom açıyom otorum kontrol ediliyor diyo ama açılmıyo nasıl yapçam ?No grassı ekleriz yarına kadar, haber verdiğin için teşekkürler.
Saolasın abi pcm kötü çok kasıyor o yüzdenNo grassı ekleriz yarına kadar, haber verdiğin için teşekkürler.
Yarın 9da eklenmiş olurmu abiNo grassı ekleriz yarına kadar, haber verdiğin için teşekkürler.
öncelikle oyunun uptade yapöadıgından emin olun somra oyunu windows xp 3 modunda acmayı deneyin sorununuz cözülmezse hıleye tıklayın loadın solundaki configure secenegine tıklıyarak soldaki injectorü 5 o ekranı kapatmadın loadlayıp oyunu acınOyuna giriyorum oyundan atıyor.
Edit: Veri yürütme engellemesinde ekli oyun.
speed hackı düsürürseniz geriye atmaz eğer hızlı kosma içeçeği içmişseniz elinizde silahla koşun.oyunu xp3 te denersiniz sisteminizden kaynaklı atmalar olabılıroyun sürekli geri atıyor ve kapanıyor sürekli sebebi nedir acaba?
öncelikle oyunun uptade yapöadıgından emin olun somra oyunu windows xp 3 modunda acmayı deneyin sorununuz cözülmezse hıleye tıklayın loadın solundaki configure secenegine tıklıyarak soldaki injectorü 5 o ekranı kapatmadın loadlayıp oyunu acın
aynen dostum o sorun bende de var birde aimi nasıl ayarlıyorsunuz ben bir türlü yapamıyorum yardımcı olurmusunuz ?exe çalışmayı durdurdu diyor usta