Üye
Ban kaldırma konusunda yapılabilecek herhangi bir şey var mı?
Elinize Emeğinize Sağlık.![]()
hangi link ten ındırıyorsunuz yaa anlamadımElinize Emeğinize Sağlık.![]()
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
Ufak bir çözüm önerebilirim ; birkaç tane çar açın banlandığı zaman ötekine geçin zaman geçirin sürenin bitimine kadar , bittiği zaman çarınıza giriş yapabilirsiniz.24 saat banlanmak sorun olur mu? daha önce yaşamış olan var mı? teşekkürler şimdiden
Dosya formatını arşiv halindeyse .rar , uygulama olarak indirdiyseniz .exe uzantılı olmalıdır.Buna dikkat etmelisiniz.Olmuyorsa Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.ben hile indirdim ama 1-2 saat sonra dosya biçimi tanınmıyor dedi nasıl çözebilirim?
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.onay sistemi onayı yapılamıyor yardım edin
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.Hileyi indirdim herşeyi yapıyorum onay sistemila onaylıyorum sonra tekrardan açıp loada basıyorum fakat yine sistem 1 sistem 2 şeysi açılıyor sildim yeniden yükledim olmuyor ACİL YARDIM LÜTFEN![]()
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.onay sistemi onayı yapılmıyor. sitede sadece 1 onay sistemi var ona da tıklanmıyor
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
belli olmuyokiHerkese iyi akşamlar. Bir sorum olacaktı benim. Kaç report dan sonra ban yiyoruz sayısı belli mi ?
Xmaze please dont ignore this they already detecting the accounts with hack in the log in screen already.. please update.