Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "idolnico00, post: 736441, member: 608365"] We have a similar issue, do you already update your chrome browser? how does it goes now? [/ QUOTE]

Hi, it verified the next day. I'm confuse, does this cheat has a time limit or duration which you can use it?

Üye
8 HİZMET YILI
Xmaze please dont ignore this they already detecting the accounts with hack in the log in screen already.. please update.

Üye
8 HİZMET YILI
If this hack still not updated to 1.8 you got a chance to be banned permanently when you logged in right away. use at ur own risk

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
24 saat banlanmak sorun olur mu? daha önce yaşamış olan var mı? teşekkürler şimdiden
Ufak bir çözüm önerebilirim ; birkaç tane çar açın banlandığı zaman ötekine geçin zaman geçirin sürenin bitimine kadar , bittiği zaman çarınıza giriş yapabilirsiniz.
ben hile indirdim ama 1-2 saat sonra dosya biçimi tanınmıyor dedi nasıl çözebilirim?
Dosya formatını arşiv halindeyse .rar , uygulama olarak indirdiyseniz .exe uzantılı olmalıdır.Buna dikkat etmelisiniz.Olmuyorsa Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
onay sistemi onayı yapılamıyor yardım edin
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com
Hileyi indirdim herşeyi yapıyorum onay sistemila onaylıyorum sonra tekrardan açıp loada basıyorum fakat yine sistem 1 sistem 2 şeysi açılıyor sildim yeniden yükledim olmuyor ACİL YARDIM LÜTFEN:(
Ts3 adresimize gelip destek talebinde bulunabilirsiniz.
mh.ts3self.com

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hi. Can you add a Bullet hack that can infiltrate through wall. Pls. Thanks!!

Üye
8 HİZMET YILI
Herkese iyi akşamlar. Bir sorum olacaktı benim. Kaç report dan sonra ban yiyoruz sayısı belli mi ?

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Xmaze please dont ignore this they already detecting the accounts with hack in the log in screen already.. please update.

Ros banning players randomly with hack or without hack. We cant do anything about that because no any detection on hack. Bans are randomly.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...