Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
pragramı yükledim ve menü gelmedi ne yapabilirm sizin dediğiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

kurdum ama olmadı neden acaba

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ya arkadaşım nasıl ban yiyonuz anlamıyorum ben niye yemiyorum bende cok hile actım hayla acıyorum ve şuanda Grand Mastır oldu hesap bana niye bişe olmuyo cok belli ediyonuz sonradan niye ban yiyorum diyonuz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ya arkadaşım nasıl ban yiyonuz anlamıyorum ben niye yemiyorum bende cok hile actım hayla acıyorum ve şuanda Grand Mastır oldu hesap bana niye bişe olmuyo cok belli ediyonuz sonradan niye ban yiyorum diyonuz
kabul ediyorum çok belli etmişliğimde var :) ama oyunu saldım hep ban yiyince zaten :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim sen kalkıp 700 mt 800 metreden adamı vurursan kim olursa olsun sende bişe olduğunu anlar yaklaş adma 200 300 metre gel sonra ban yedim de bu hesabı sana vercem :brainfree:
sıkıntı şu herif bana o mesafeden ateş etmeye başlıyo ben vuruyorum reportuda ben yiyorum :)

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim sen kalkıp 700 mt 800 metreden adamı vurursan kim olursa olsun sende bişe olduğunu anlar yaklaş adma 200 300 metre gel sonra ban yedim de bu hesabı sana vercem :brainfree:
1100mden m4ebr silahıyla insanları oldürerek grandmaster oldm sezon bitmiş ban yememişim tamamen rastgele

Üye
7 HİZMET YILI
this cheat has been detected...i got banned 2 hours two times..and i need redownload ROS..

when will the repair be complete???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...