kabul ediyorum çok belli etmişliğimde varYa arkadaşım nasıl ban yiyonuz anlamıyorum ben niye yemiyorum bende cok hile actım hayla acıyorum ve şuanda Grand Mastır oldu hesap bana niye bişe olmuyo cok belli ediyonuz sonradan niye ban yiyorum diyonuz
Kardeşim sen kalkıp 700 mt 800 metreden adamı vurursan kim olursa olsun sende bişe olduğunu anlar yaklaş adma 200 300 metre gel sonra ban yedim de bu hesabı sana vercemkabul ediyorum çok belli etmişliğimde varama oyunu saldım hep ban yiyince zaten
![]()
sıkıntı şu herif bana o mesafeden ateş etmeye başlıyo ben vuruyorum reportuda ben yiyorumKardeşim sen kalkıp 700 mt 800 metreden adamı vurursan kim olursa olsun sende bişe olduğunu anlar yaklaş adma 200 300 metre gel sonra ban yedim de bu hesabı sana vercem![]()
Oda hiledir şüpeler onu görterirsıkıntı şu herif bana o mesafeden ateş etmeye başlıyo ben vuruyorum reportuda ben yiyorum![]()
Skıntı yok zaten calışıyoLoaderde çalışıyor olarak gözüküüyor
sadece fazla belli etmeden dolayıLoaderde çalışıyor olarak gözüküüyor
Tamam TeşekkürlerSkıntı yok zaten calışıyo
1100mden m4ebr silahıyla insanları oldürerek grandmaster oldm sezon bitmiş ban yememişim tamamen rastgeleKardeşim sen kalkıp 700 mt 800 metreden adamı vurursan kim olursa olsun sende bişe olduğunu anlar yaklaş adma 200 300 metre gel sonra ban yedim de bu hesabı sana vercem![]()
this cheat has been detected...i got banned 2 hours two times..and i need redownload ROS..
when will the repair be complete???