Üye
cheat is very useful
yahSomething wrong with hack when you try to inject it Ros will go program has stopped responding
Cheat ready for new update.
---
Hile yeni güncelleme için hazır.
Eyvallah hocamHack updated, you can use it , it is safe
Hile güncellendi, kullanabilirsiniz. Güvenli![]()
Hesabın önceden flaglanmıştır.Daha adadayken oyun başlamadan bile perma ban attı bu nasıl olur ya
Ekli dosyayı görüntüle 14267
Edit; Yan hesap ile tekrar hileyle girdim ve bir sıkıntı çıkmadı bu sefer. Ama 30 lvl hesabım ban yedi. Bu neyden kaynaklı olabilir. Hile güvenli zaten ona bir şey demiyorum da hileyle girip daha adadayken ban yedim. Ban yedikten sonra yan hesap ile girdim oyuna tekrar bu sefer sıkıntı çıkmadı.
Gecmiş olsun kardeşimDaha adadayken oyun başlamadan bile perma ban attı bu nasıl olur ya
Ekli dosyayı görüntüle 14267
Edit; Yan hesap ile tekrar hileyle girdim ve bir sıkıntı çıkmadı bu sefer. Ama 30 lvl hesabım ban yedi. Bu neyden kaynaklı olabilir. Hile güvenli zaten ona bir şey demiyorum da hileyle girip daha adadayken ban yedim. Ban yedikten sonra yan hesap ile girdim oyuna tekrar bu sefer sıkıntı çıkmadı.
Sağol. Bir çok elbise almıştım. Hesapta yapboz ile alınabilecek her şeyi almıştım neredeyse baya bir emek vermiştim. Çöktüm resmen ya. Sağlık olsun.Gecmiş olsun kardeşimüzüldüm ya
Sağol. Bir çok elbise almıştım. Hesapta yapboz ile alınabilecek her şeyi almıştım neredeyse baya bir emek vermiştim. Çöktüm resmen ya. Sağlık olsun.
Nasıl mail atacağımı bilmiyorum ki hocam. Bir bilgim yok o konuda, cahilim af ola. Sadece oyunuma girer oynayıp çıkarım maksat. Nasıl atabilirim mail, ne yapmam gerekiyor tam olarak ?canparçam mail at banını açarlar hile kullanmıyorum şu zamandır oynuyorum falan detaylı incelenmesini istiyorum falan de![]()
Tamam hocam bekliyorum o halde. Haftaya salı yada çarşamba günü gibi gelirim o halde. Müsait olduğunuz zaman konuşuruz.@PeachCat dc gelirsin bikaç gün sabret ben dönünce yardımcı olucam sana.