Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
can u help me ? when i use aimbot with 4x or 8x scope it goes crazy . what can i do ?

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Cheat ready for new update. :)

---

Hile yeni güncelleme için hazır.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Daha adadayken oyun başlamadan bile perma ban attı bu nasıl olur ya
1545327145744.png

Edit; Yan hesap ile tekrar hileyle girdim ve bir sıkıntı çıkmadı bu sefer. Ama 30 lvl hesabım ban yedi. Bu neyden kaynaklı olabilir. Hile güvenli zaten ona bir şey demiyorum da hileyle girip daha adadayken ban yedim. Ban yedikten sonra yan hesap ile girdim oyuna tekrar bu sefer sıkıntı çıkmadı.

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 14267
Edit; Yan hesap ile tekrar hileyle girdim ve bir sıkıntı çıkmadı bu sefer. Ama 30 lvl hesabım ban yedi. Bu neyden kaynaklı olabilir. Hile güvenli zaten ona bir şey demiyorum da hileyle girip daha adadayken ban yedim. Ban yedikten sonra yan hesap ile girdim oyuna tekrar bu sefer sıkıntı çıkmadı.
Hesabın önceden flaglanmıştır.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 14267
Gecmiş olsun kardeşim :( üzüldüm ya

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sağol. Bir çok elbise almıştım. Hesapta yapboz ile alınabilecek her şeyi almıştım neredeyse baya bir emek vermiştim. Çöktüm resmen ya. Sağlık olsun.

canparçam mail at banını açarlar hile kullanmıyorum şu zamandır oynuyorum falan detaylı incelenmesini istiyorum falan de :)

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
canparçam mail at banını açarlar hile kullanmıyorum şu zamandır oynuyorum falan detaylı incelenmesini istiyorum falan de :)
Nasıl mail atacağımı bilmiyorum ki hocam. Bir bilgim yok o konuda, cahilim af ola. Sadece oyunuma girer oynayıp çıkarım maksat. Nasıl atabilirim mail, ne yapmam gerekiyor tam olarak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...