Takas için dememiştim oyun optimizasyonu falan biraz kafama takılmıştı daben aldığım gün 1-2 saat oynadım geri kaldırdım halen kütüphanede duruyor hiç yükelemedim de iğrenç bir optimizasyonu var istersen farklı oyunla takas edebiliriz.
ben aldığım gün 1-2 saat oynadım geri kaldırdım halen kütüphanede duruyor hiç yükelemedim de iğrenç bir optimizasyonu var istersen farklı oyunla takas edebiliriz.
Kararsız kaldım ya bilgisayarım kaldırır oyunu ama kararsız kaldım :/bilgisayarın iyiyse ve kasmazsa almanı tavsiye ederim indirimde bu fırsat kaçmaz al oyna derim bilgisayarın iyi ise hele arkadaşların ile girince dadından yenmez oluyor
Eski sürümü efsaneydi deli gibi oynardım betadan çıkınca hem optimizasyon sıkıntısı çıktı hemde grafikler yükseldiği için pc kaldırmadı.Yani arkadaş grubun varsa oynanır yoksa sıkılırsın.Kararsız kaldım ya bilgisayarım kaldırır oyunu ama kararsız kaldım :/
Dediğim gibi bilgisayar konusunda sıkıntı çekmiyorum arkadaşlarımda rust ı olan yok ama aldırırızEski sürümü efsaneydi deli gibi oynardım betadan çıkınca hem optimizasyon sıkıntısı çıktı hemde grafikler yükseldiği için pc kaldırmadı.Yani arkadaş grubun varsa oynanır yoksa sıkılırsın.
Geceleri için istiyorum oyunu aslında sabah evde olmuyorum ama büyük ihtimal alıcam yayazın efsane saran bi oyun bu kışın pek oyuncusu olmasada yazın serverları fena dolduruyor.
Al gitsin 15 lira kimseyi üzmezDediğim gibi bilgisayar konusunda sıkıntı çekmiyorum arkadaşlarımda rust ı olan yok ama aldırırız
Post automatically merged:
Geceleri için istiyorum oyunu aslında sabah evde olmuyorum ama büyük ihtimal alıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?