WSReborn hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lprebornda zeri gibi yeni şampiyonlar yoktu, wsrebornda desteklenen şampiyonları görünce heyecanla girip denemek istedim fakat şu fast push sorunu gerçekten biraz rahatsız ediyor bir tek beni rahatsız etmemiş anlaşılan. Teşekkürler dostum faydalı içerik olmuş 👏

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şu ayarlar ile alakalı olabilir mi dediğin şey dener misin bi bu ayarları değiştirip

Ekli dosyayı görüntüle 83557
yaptım sanki bi tık daha iyi gibi hissettirdi şu an bakalım teşekkürler öneri için dostum
Post automatically merged:

ben twitchle laneclear speed i 6 yaptım bu fotodaki gibi yapamadan önce ittirmek için çok bekliyordu 6 ya çektikten sonra minyonu taramaya ve daha hızlı ittirmeye başladı antreman modunda denedim @Adc Main dene sende bence reis
eyvallah denedim kral bu ayarıda daha iyi oldu gibi ikiniz de aynı şeyleri önerdiğiniz için aynı anda cevap vermeye çalıştım

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Cidden emeğine eline sağlık dostum hepsini okudum ve bütün videoları izledim dediğin gibi fast push kısmında LFReborn da V bastığımızda eğer bir minyonun canı yarı ise ona yetişemeyeceğini düşünüyorsa diğerlerini vurmuyor onun canının tam azılmasını bekliyor ve öyle itiyor sana katılıyorum. Onun haricinde Zeri de şu problem var last hit olsun laneclear olsun bastığımızda arada kalan bi minyon varsa V ya da X bastığımızda arada olduğu için o minyona vurmuyor illa görüş mesafesinde ve önünde bi engel olmaması gerekiyor ve Zeri nin farm yapması çok zor oluyor şahsen zehiri antreman modunda denemiştim farm almada sıkıntı yaşadım ayretten Bazı sc ile oynayan zeri oyuncuları Duvardan atlarken oda w atabiliyolardı bende hiç öyle bir şey sergilemedi LeftSpace config kullanıyorum bende cidden bu zeri olayını çözebilirsem o karakteri oynamayı düşünüyorum yanına Lulu alınca baya OP oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wsreborn için büyük işler yapıyorsun kral. bu sorunun dile getirilmesi çok iyi olmuş

Griffin Premium
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Tek tek uğraşmışsın, eline emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim kahramanların isminin altında video var heraldi ops yazıyor videolar açılmıyor yani kısacası bi göz atarsan sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar bu konuyu hem bilgilendirme,bilgilenme açısından hem de wsreborn hakkında V tuşuyla fast push sorunu olan arkadaşlar için açtım (buna ben de dahilim tabii ki) tabi bu sırada da minipatch geldiği için biraz kesintiye uğradı arada zaman kaynadı bu videoları çekerken bir de onu bekledim rito sağ olsun bi rahat bırakmıyor ama teşekkürlerimi sunuyorum buradan mh'nin sc si hakkında ilgilenen herkese biraz bekledikten sonra hemen güncellediler sağ olsunlar şimdi ilk öncelikle bu yaptığım testlere sadece adc heroları tâbi tutulmuştur diğer çarları deneyemedim denemeye gerek var mı bilmiyorum diğer şampiyonlar için vakit ayırmaya kalksam kaç günümü yer bilemiyorum kaç tane şampiyon var biliyorsunuz zaten zira bu tüm adc'leri denerken bile anam ağladı hepsi için video kaydı almasından tut çıkmasından girmesinden 1.5,2 saatimi falan aldı loader aç vs. bayağı zahmetli oldu ama umarım değer bunların sonucunda dün leftcaps'e dm'den danıştım irelia'nın farm almasıyla alakalı o videoyu biraz yanlış çektim sanırsam bir problem gözükmüyordu o da bir sıkıntı yok dedi kapattık konuyu ama bence bir sıkıntı var bu fast push konusunda diğer çarlarda bu konuyla alakalı problem veya hissiyat yaşayan varsa sıkıntı yaşadığı heroyu yazsın arkadaşlar her neyse konuya geliyorum bazılarında sıkıntı yok gibi bazılarında biraz bekletiyor belki de benim tez canlılığımdan dolayı sabredemediğimden böyle bir hissiyat uyandırıyordur siz de denediyseniz eğer adc'leri veya başka koridor şampiyonlarını böyle bir sıkıntı var gibi gözüküyor V tuşuna bastığımda normalde bayağı hızlı push atması lazım fast push atıyor işte V tuşuna basınca saldırı hızındanda kaynaklı olabilir minyonlara last hit'i kaçırmamak içinde vurmuyor olabilir bekletiyor yani vururken V tuşundayken bu fast push muhabbeti daha iyi olabilir yeni gelen güncellemelerle birlikte çözüleceğine inanıyorum çözülmesi lazım bence yetkililer umarım bu konuyu güzelce okur ve incelerler arkadaşlar şayet ben lpreborn'da böyle bir delay yaşamadım V ye bastığımda çatır çatır atıyordu daha seri ittiriyordu sorunsuz wsreborn'da şimdi zaten demek istediğimi anlayacaksınız lprebornu herkes kullandığı için gayet iyi anlayacaklardır gözüme zeri çarının q ları çarptı V ye bastığımda sanki şampiyona inme iniyor gibi şaşırdım kaldım hiçbir şekilde minyonlara doğru düzgün oto attack atmıyor q su ile ne yaparsam yapayım düzeltemedim artık videolara geçebiliriz dostlar tüm adc'lerin farm alışını sizlerle paylaşıyorum teker teker hepsine bakabilirsiniz lütfen tüm videoları izledikten sonra yorumlara gelin beraber tartışalım belki benim bilmediğim bir çözümü vardır lpreborn gibi hızlı push attıran bir ayarı vardır dediğim gibi lütfen videoları dikkatli izleyip yorumlarda tartışalım tamamdır şimdi videolara geçme zamanı

biliyorum iyice dilenci gibi olduk ama beğeninizi ve düşüncelerinizi eksik etmeyi unutmayın kardeşlerim :kekw:

Zeri

Zeri 2

Aphelios

Ashe

Caitlyn

Draven

Ezreal

Jhin

Jinx

Kai'sa

Kalista

Kog'Maw

Lucian

mf

Nilah

Samira

Sivir

Tristana

Twitch

Varus

Vayne

Xayah

videolar arsivlenmiss gözükmüyo kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...