WSReborn hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
2 gündür seni takip ediyorum öncelikle hakkın cidden ödenmez çoğu insanın dile getirmeye çalıştığını sen bizler yerine getiyorsun ve konuya gelicek olursak minyonların içinde durmak yerine menzil alanı ucunda dursan çözüme ulaşabilirsin die düşünüyorum
dediğin gibi denedim fakat olmadığı için böyle bir konu açtım zaten kral ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
skillerdeki geçişleri de buldum. Skillerin garanti olsun mu olmasın mı şeklinde ayarı var. Eğer garanti skill tuttsun istiyorsan dashing e getirebiliyoruz fakat tutsada tutmasada skilleri seri kullansın istiyorsak high veya medium iyi bir seçenek. Jinx de denendi

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 20
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
skillerdeki geçişleri de buldum. Skillerin garanti olsun mu olmasın mı şeklinde ayarı var. Eğer garanti skill tuttsun istiyorsan dashing e getirebiliyoruz fakat tutsada tutmasada skilleri seri kullansın istiyorsak high veya medium iyi bir seçenek. Jinx de denendi
arkadaşın dediği orb ayarlarını da denedin mi kankam

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
onu da denedim fakat çok bir fark anlayamadım. Oyun içerisinde belli olur diye düşünüyorum. Antreman modunda pek farketmedi.
leftspace veya pikachu7 el atsa sorun kökünden çözüleceğine inanıyorum umarım görürler konuyu

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Teşşekür ederim kanka bilgilendirmen içi yaptım ayarlari tutmasını istedigim skillerin baya fark etti sağ ol bu arada arkadaşin dedigi obrwalker ayarına da baktım bir şey fark etmedi çok antreman modunda.

not orman oynuyorsanız lilia oynamanızı şiddetle tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
V tuşuyla fast push sorunu bendede vardı, bilgileriniz ve emekleriniz için teşekkürler, ayrıca videolarınız efsane.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
V tuşuyla fast push sorunu bendede vardı, bilgileriniz ve emekleriniz için teşekkürler, ayrıca videolarınız efsane.
teşekkürler kral o videolar beni çok bekletti ama daha iyi anlaşılması için gerekiyordu değdi diye düşünüyorum

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
teşekkürler Verdiğin Bilgiler İçin. Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka eyvallah hayatindan bu kadar zamani bu degerli forum uyelerine ayirdigin icin

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gerçekten bu konu için emeklerine sağlık yararlı olmuş ve yetkililerin bunları görüp hangi sorunlarını düzelteceği de belli oluyor ona göre adım atacaklar ve lp de de bu arada farm alma konusunda gecikmesi vardı kusursuz değildi ama tabi buna göre bir tık daha iyidi

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dodge evade için ayarlarım buyrun. Jinx için kusursuz

Ekli dosyalar

• dodge.jpg
    dodge.jpg
    155.9 KB · Görüntüleme: 19
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu yazı League of Legends oyunu ve oyunda V tuşunun kullanımıyla ilgili bir sorunu ele alıyor. Yazı yazan kişi, bu tuşu kullanırken bir gecikme yaşadığını ve bu, minyona farm etme ve son vuruş yapma konusunda zorluklar yarattığını söylüyor. Yazarlar ayrıca, bu problemi sadece ADC kahramanları ile test ettiklerini ve diğer kahramanların da bu sorunu yaşayabileceğini belirtiyor. Aynı zamanda, bu sorunun diğer oyuncular için de zorluklar yarattığını ve bu sorunu yaşayan oyuncuların hangi kahramanları kullandıklarını paylaşmalarını istiyor. Son olarak, yazarlar bu sorunun yeni güncellemelerle çözüleceğine ve geliştiricilerin bu sorunu fark edeceğine inanıyorlar.

yapay zeka da olmasa valla :D bi TLDR eklesen iyi olur kanki böyle konular açarken

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Dilenci gibi olabiliriz fakat biz bunları söylersek daha da ilerleriz

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
farm delay ve laneclear ile oynadıgında hızlı ittirme sorunu düzeliyormu yada sen direk bu ayarlarla bu sıkıntıyı hiç yaşamadınmı ?
kral fast laneclear yapmak istediğimde eli,mle yapıyorum scripte hiç yaptırmadım bilmiyorum dene istersen

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
21 tane hero için tek tek kayıt alıp emek etmişttin emeğine sağlık senden öğreneceğimiz çok şey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...