Süper Üye
Bence değmez. Ne kadar oynayabilirsin ki birde. Çok hayranı olmak lazım o parayı vermek için.
eğer gerçekten o kadar zaman ayırıp kasılmayı göze aldıysanız neden olmasın. tabii ki başlarda sıkılırsın fakat ilerlediğinde otomatik bir yerlerden arkadaş ediniyorsun ister istemez.Merhaba arkadaşlar Rust almayı düşünüyorum zamanında 15 TL iken 140TL vermek biraz can sıkıyor olabilir ama canım oturup bir oyunda saatlerce kasılmak istiyor sanırım o tarz bir oyun ve ilgimi çekiyor sizce 140TL'ye değer mi sıkılıp bırakır mıyım özellikle tek başıma oynarsam kasılması zor olacak biliyorum ama yine de sarar mı?
oynadım 1-2 saat ramim 8 oldugu icin istediğim fpsyı alamayıp iade ettim oyun kotu değildi hoşuma gitmisti fakat tek basıma biraz sıkılmıstımYayıncılar oynarken gördüm ama senin oyun tarzına bağlı bence
Post automatically merged:
Oynarken falan beğenirsen haberdar eder misin?
arkadaşlarla 15+saat oynuyorduk alabilirsin ama optimizasyon sorunu var +dan alırsan tr serverine girmeMerhaba arkadaşlar Rust almayı düşünüyorum zamanında 15 TL iken 140TL vermek biraz can sıkıyor olabilir ama canım oturup bir oyunda saatlerce kasılmak istiyor sanırım o tarz bir oyun ve ilgimi çekiyor sizce 140TL'ye değer mi sıkılıp bırakır mıyım özellikle tek başıma oynarsam kasılması zor olacak biliyorum ama yine de sarar mı?