Rust Bloody Bypass ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
artık olmuyor blody komple rustta algılanıyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I tried running the macro and is not working either. Any other suggestions?

am dumb
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Makro kullanıyorsanız kolayca tespit edilebilir, sadece kullanmamaya çalışın yoksa yakalanıp yasaklanacaksınız

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Makro kullanmak için bir bypass'a ihtiyacınız var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar çözülemedi hala. Makrolar oyuna girdikten sonra 2.5 dakika boyunca çalışıyor daha sonra çalışmıyor.Mouse USB soketine sok çıkart yaptıktan sonra aynısı tekrarlanıyor yani 2.5dakika daha çalışıyor. Mouse çalışıyor ama sadece X-Y işlevi yerine gelmiyor. Biryerde bişeyler yapıyor Rust MemoryNop yapıyor ama bu tür işlerden anlamadığım için çözemedim. Yabancı bir forumda çözmüşler lakin 30£ gibi bir fiyata satıyorlar. Yapabilecek birisi varsa karşılığını veririm bildiğim yerlerde yardımcıda olurum.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
macronu ayarla programı sıl blody hafızada kalır birde oyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
macronu ayarla programı sıl blody hafızada kalır birde oyle dene
Kalmıyor hacım denedim DeviceID değiştirdim. VendorID değiştirdim yapmadığım birşey kalmadı. Aklımada daha bişey gelmiyor. Mouse resmen yok ettim gizledim Bloody yazılımı sildim. Varsa başka taktiğin deneyeyim söyle :D

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
temp felan hepsını temızleyıp gırmeyı denedınmı bazı antı Chatler oraya kadar goruyor oyunun adıne?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yani çözebilecek arkadaşlar varsa. Programa birtane Login sistemi koyup güzel fiyatlardan satabilir. Kazanç kapısı olur. yabancı forumlarda Lifetime 30£ gibi bir fiyata satıyorlar.
Post automatically merged:

Rust

Yaparım diyen varsa bilgisayarımıda kullanabilir Steamm acc Bloody mouse ne gerekirse sağlarım.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yani çözebilecek arkadaşlar varsa. Programa birtane Login sistemi koyup güzel fiyatlardan satabilir. Kazanç kapısı olur. yabancı forumlarda Lifetime 30£ gibi bir fiyata satıyorlar.

Rust

Yaparım diyen varsa bilgisayarımıda kullanabilir Steamm acc Bloody mouse ne gerekirse sağlarım.
o oyunu bılmıyorum pubh lıte felan olsaydı yardımcı olabılırdım

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
nedemek keşke yardımcı olabilseeydım bende aynı macroyu kullanıyorum baypass var litede oyle giriyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rusta girince bloodyinin programı core 3 kapatıyor rustla bloodinyn anlasması sonucunda bloody tarafından yapılan acıklamada yapımcılara saygı duyuyoruz ve hiç kimsenın ustünlük saglamasını istemiyoruz dıyerekten bloodyinin dosyalarını rust oyununa girince core 3 kapatması için yeni bi güncellemeyle getirdiler aldıgınız sorun bu yüzden :) eger bypass yapamazsanız hiç bir sekilde giremezsiniz makroyu kullanamazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rusta girince bloodyinin programı core 3 kapatıyor rustla bloodinyn anlasması sonucunda bloody tarafından yapılan acıklamada yapımcılara saygı duyuyoruz ve hiç kimsenın ustünlük saglamasını istemiyoruz dıyerekten bloodyinin dosyalarını rust oyununa girince core 3 kapatması için yeni bi güncellemeyle getirdiler aldıgınız sorun bu yüzden :) eger bypass yapamazsanız hiç bir sekilde giremezsiniz makroyu kullanamazsınız
Hacım o kadarını çözebildim :D Core 3'ü açmamız lazım işte yazmıştım yukarlarda Core 3'e MemoryNop yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...