aynen bypass sistemleri var ama onlarda sıkıntı cıkartıyorotomatik tak çıkar yapan program var her 5 dakikada bir kez ama çok uğraştırıyor
Rust'da çok lanet Oynamayınca Özlüyorsun canın cekiyor, oynayınca'da Sinir oluyorsun çünkü oyunda herkes Macro Paralı yazlım alsan çok cabuk yakalanıyoröyle bir şey yok diye biliyorum yavaş yavaş arduino hardware cheate doğru gidersin yapmaya çalışırsan gibi geldi
ben hilesiz oynuyordum çok da güzel zevk alıyordum rust çok da zor bir oyun değil spray atma açısındanRust'da çok lanet Oynamayınca Özlüyorsun canın cekiyor, oynayınca'da Sinir oluyorsun çünkü oyunda herkes Macro Paralı yazlım alsan çok cabuk yakalanıyor
Ak 8x denemedin galibaben hilesiz oynuyordum çok da güzel zevk alıyordum rust çok da zor bir oyun değil spray atma açısından
1.5k rust oynamam var toplam her şeyi denedim diyemem ama çoğu şeyi denedim güzel oyun umarım aradığınızı bulursunuzAk 8x denemedin galibabiraz ugrassan bir yere kadar iyi oluyorsun fakat millet artık 200 mt den 8x le tarıyorlar.
Çıkarsa çok fena olur zaten. takipte kalalımda ne olur ne olmazaynı dertden müzdaribiz konuyu takibe alıyorum çözüm buluruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?