termal macun 1 ay önce değiştirdim ısı konusunda bir problem yok driverlar güncelEkran kartının güncellemelerine bak 1 sene içinde termal macununu değiştirdinmi ona önem göster toz felan varsa temizle
benimde aklımdan format atmak geçiyor açıkcası oyunu silip yükledim tekrardan deneyeceğim düzelme olmazsa son çare olarak format atacağım tavsiye için teşekkürlerFormat at pc düzelir aynı durumla bende karsılasıyorum.Format atınca duzelıyor
içimden geçenleri demişsin oyun konusunda ise karta yük bindirmek için ne yaptıysam gene de %45 in üstüne kart kullanımı çıkmadı 2 ay önce oynarken en azından 110 130 fpslerde gidip geliyordu rahat rahat akıcı şekilde oynayabiliyordum ama sanırım bu son update sonrası optimizasyon iyice kötü olmuş rx580 kullanan arkadaşım benden fazla fps alıyor kart kullanım değerleri ise oldukça yüksek güçlü kartlar için gerçekten oynanamaz hale doğru gidiyor sanırım oyunOyunla alakalı tamamen, gün geçtikçe optimizasyonu daha da bozuluyor.
Bende de böyle ekran kartı kullanımı FHD, 2K, 4K farketmiyor.
Cahil cühelalar da ısı sorunu olmamasına rağmen "Törmöl möcön öbö" diye konuşsunlar, forumun değerli NPC'leri.
onlarla alakali degil de oyunla alakali olabilir bence. guncelleme ile kartina olan optimizasyonda sikinti cikmis olabilir. cozunurluk native mi kullaniyorsun? ayarlari yuksege cekip dener misin?termal macun 1 ay önce değiştirdim ısı konusunda bir problem yok driverlar güncel
donanimarsiv izleyip bilisimci oluyor bunlar cok da takilmamak lazimOyunla alakalı tamamen, gün geçtikçe optimizasyonu daha da bozuluyor.
Bende de böyle ekran kartı kullanımı FHD, 2K, 4K farketmiyor.
Cahil cühelalar da ısı sorunu olmamasına rağmen "Törmöl möcön öbö" diye konuşsunlar, forumun değerli NPC'leri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?